Crna Kronika

Grižnja savjesti

Ubojica Kristine Šušnjare planira samoubojstvo

Ubojica Kristine Šušnjare planira samoubojstvo

Ivica Šušnjara, otac ubijene djevojke, kaže kako Pezelj nije bio ni približno dobar i miran mladić kako ga u medijima predstavljaju

Zbog lošeg zdravstvenog stanja jučer poslijepodne prebačen je iz pritvora na Bilicama na psihijatrijski pregled u KBC Split, gdje je dežurni liječnik ustvrdio da Pezelj zaista ima suicidalne nakane zbog grižnje savjesti, pa je preporučeno da ga se prebaci u zatvorsku bolnicu, piše Slobodna Dalmacija.

Najnovije informacije govore da je Pezelj zbog posla neko vrijeme provodio samo 100 metara od kuće u Vedrinama kod Trilja u kojoj je živjela obitelj Kristine Šušnjare, točno pokraj ceste koja je jedini put do njezina doma, i to nekoliko dana prije nego što ju je 5. siječnja odvezao s mosta i ubio.

Ivica Šušnjara, otac ubijene djevojke, kaže kako Pezelj nije bio ni približno dobar i miran mladić kako ga u medijima predstavljaju.

'Samo 20 dana prije nego je ubio Kristinu, Luka Pezelj je istukao svog oca. Njegov otac je, kako su kazali susjedi, također razbijao po kući. Riječ je o problematičnoj obitelji koja je bila pod nadzorom Centra za socijalnu skrb. Oni ne mogu biti u tuzi', rekao je Ivica Šušnjara.

Šušnjari smeta i što se obitelj Pezelj u medijima prikazuje kao žrtvu.

'Pa nisu oni izgubili svoje najmilije, već je član njihove obitelji ubio moju kćer. Moja supruga već skoro 20 dana ništa nije pojela. Na tabletama je, a liječnici joj pokušavaju otvoriti apetit da bi u usta stavila bar komadić mesa. Još uvijek ne mogu prihvatiti da ću u istoj prostoriji s ubojicom svoje kćeri morati sjediti na suđenju, jer ne znam kako ću to moći podnijeti', kaže Šušnjara.


Reci što misliš!