Crna Kronika

Osveta

BiH: 13-godišnjak sa 14 metaka ubio ubojicu svoga oca

BiH: 13-godišnjak sa 14 metaka ubio ubojicu svoga oca

Naime, sinovi ubijenog Mehičića su neposredno prije ubojstva dječakova oca u njegovo dvorište došli na poziv svog oca, koji je napao Alićevog radnika zbog duga od 1.500 eura

U BIH 13-godišnji R.A. iz Tuzle ubio je s 14 hitaca iz pištolja 43-godišnjeg Sabahudina Mehičića iz Živinica, pišu tamošnji mediji.

Incident se dogodio u Živinicama ispred Doma zdravlja kada je Mehičić izlazio iz svog Mercedesa. Prema pisanju Dnevnog avaza ovim ubojstvom počinjena je krvna osveta, koja je nakon ubojstva Fehima Alića, oca 13-godišnjaka, ispred obiteljske kuće navodno bila i najavljivana.

Majka sinovima dala pištolje

Naime, sinovi ubijenog Mehičića su neposredno prije ubojstva dječakova oca u njegovo dvorište došli na poziv svog oca, koji je napao Alićevog radnika zbog duga od 1.500 eura.

Alići nisu dopustili prijetnje i fizičko obračunavanje u svom dvorištu te su pretukli Mehičića. Sinovi su došli zajedno s majkom Nerdžadom, koja im je iz torbe izvadila pištolje i tada su ubili dječakova oca. Na kuću ubijenog Mehičića nedavno je ispaljen i projektil iz zolje.

Jedan od sinova, Miki Hidanović nepravomoćno je osuđen za ubojstvo oca 13-godišnjaka i ranjavanje njegovog oca Emina na zatvorsku kaznu od 15 godina. Osim njega, osuđeni su i Jasmin Hidanović, Nerdžada Hidanović te Sabahudin Mehičić.


Reci što misliš!