Crna Kronika

Stravično ubojstvo

Karlovac: Ubijen muškarac, dvije žene teško ozlijeđene

Karlovac: Ubijen muškarac, dvije žene teško ozlijeđene

Sukob je najvjerojatnije bio krvna osveta

Danas oko 15.15 sati dogodilo se ubojstvo u Karlovcu, na parkiralištu ispred centra Supernova u karlovačkoj četvrti Banija. Još nema službenih informacija, ali se pretpostavlja kako je opet došlo do sukoba Roma. Prema prvim informacijama, prema jednom kamionu zapucalo je nekoliko muškaraca.

Glasnogovornica Policijske uprave karlovačke Tamara Grčić potvrdila je za Index kako je u ovoj pucnjavi jedna osoba smrtno stradala, a tri su ozlijeđene.

Iako su prve informacije govorile kako su tri žene ozlijeđeni, čini se da su ozlijeđene dvije.

To je 43-godišnja supruga Mate Velića, koja se sa teškim ozljedama glave nalazi u šok sobi. Druga ozlijeđena je njegova 15-godišnja kćer koja ima ozljede prsnog koša.

Sukob je najvjerojatnije bio krvna osveta obitelji Hudurović, zbog sukoba i ranjavanja u subotu. Pucnjava se dogodila u vrijeme najvećih gužvi u trgovačkom centru.

Policija je blokirala šire područje, a na terenu se nalazi nekoliko vozila hitne pomoći. Navodno istražitelji ovaj incident povezuju s pucnjavom koja se prije nekoliko dana dogodila na sajmu u Oštarijama.

Prema pisanju Radio Mrežnice, na parkiralištu Supernove se odigrao samo završetak sukoba koji je počeo kada je romska obitlej krenula iz Draganića prema Karlovcu.

Navodno su na kamion obitelji Velić još u vožnji počeli pucati iz drugog automobila. Vozač Mate Velić je pogođen još na cesti, a članovi njegove obitelji su se uspjeli dovesti do trgovačkog centra.

Navodno je u sukobu ubijen Mate Velić, brat Frane Velića, koji je u subotu povukao pištolj na dvojicu braće u Otoku Oštarijskom te je zbog toga jučer zadržan u karlovačkom pritvoru.

Do subotnjeg obračuna je došlo zbog dugova i neraščišćenih poslovnih odnosa. Na mjesto sukoba je stigao istražni sudac Ivan Perković, a uskoro se očekuju i izjave policije. 20-ak policajaca s dugim cijevima je krenulo u lov na počinitelje.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.