Crna Kronika

Uhvaćene na djelu

Split: medicinska sestra i prijateljica uhvaćene u prostituciji

Split: medicinska sestra i prijateljica uhvaćene u prostituciji

Obje su na Prekršajnom sudu u Splitu nakon toga kažnjenje sa po 750 kuna i puštene na slobodu

Osim što odavanje prostituciji nije kazneno djelo, ono je vrlo isplativi biznis za koje i prekršajni zakon ne predviđa neke oštre sankcije. Više će platiti onaj tko vozi u pijanom stanju, nego tko prodaje svoje tijelo za novce, a da je tako, najbolje svjedoče slučajevi dvije 48-godišnjakinje, i to medicinske sestre Ines M. iz Makarske i Slavice Š. iz Zagreba, prenosi slobodnadalmacija.hr

Njih su u Splitu službenici Odjela organiziranog kriminaliteta PU splitsko-dalmatinske uhvatili na djelu i to u iznajmljenom stanu u ulici Trumbučac, a jedna od njih je uhićena u trenutku dok je bila sa 49-godišnjom mušterijom. Obje su na Prekršajnom sudu u Splitu nakon toga kažnjenje sa po 750 kuna i puštene na slobodu.

Policija je do  ove dvije “akterice” došla praćenjem oglasa koje su same davale u Malom oglasniku, a prostiuirlae su se u razdoblju od 18. siječnja do 5. travnja ove godine.

Barem im je za toliki period dokazana aktivnost koja je “honorirana” na Prekršajnom sudu sa niti dvjesto eura kazne. Toliko bi svaka od njih to bi zaradila u tri sata druženja sa mušterijama. Cijenik im je bio tristo kuna - pola sata, a petso kuna - sat vremena, pa vi izračunajte.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.