Crna Kronika

Obračun

Slovenija: Muškarca sjekirom i palicama ubili pred suprugom i sinom

Slovenija: Muškarca sjekirom i palicama ubili pred suprugom i sinom

Stravično ubojstvo dogodilo se jučer u Sloveniji. Grupa muškaraca je na benzinskoj postaji u Kočevju palicama i sjekirom ubila 39-godišnjaka pred njegovom suprugom i sinom starim godinu dana.

Slovenska policija je zbog ubojstva danas privela sedam muškaraca starih od 22 do 35 godina. Nakon što su dječaka gurnuli na tlo, palicama i sjekirom su napali 39-godišnjeg Borisa Zapanca na Petrolovoj benzinskoj postaji. Nakon napada je Zapanc sa teškim ozljedama prevezen u Dom zdravlja Končevje, gdje su ga liječnici pokušali reanimirati, no ozljede su bile preteške.

Jučer popodne na benzinskoj postaji nije bio početak sukoba. U subotu oko ponoći se u naselju Trata potukli 17-godišnji nećak ubijenog i ubojice. Potom se sukob dvije romskih obitelji nastavio u industrijskoj zoni u Kočevju. Potom je jučer ubijen 39-godišnjak, piše 24ur.

Slovenske novice pišu da je u prošlosti imao problema s drogama, ali ih se riješio i osnovao obitelj. Njegovi prijatelji tvrde da su ga napadači htjeli prisiliti da ponovno počne prodavati drogu.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.