Crna Kronika

Švedska

Sedmorica silovala djevojku u parku

Sedmorica silovala djevojku u parku

Nesretna djevojka je previše traumatizirana da bi dala više informacija policiji. Još nitko nije uhićen zbog ovog zločina

U švedskom gradu Ornskoldsviku grupa muškaraca je sa autobusne stanice odvukla 24-godišnju djevojku te su je silovali u parku.

Muškarci su jučer oko 2 sata u noći pronašli djevojku na autobusnu stanicu, odvukli su je u park i bacili na led te su joj potom skinuli gaćice, piše Local. Tada ju je silovala grupa muškaraca.

"Djevojka je u dubokom šoku zbog tog događaja", kazao je zamjenik voditelja istrage Lars-Ake Lemon. Nesretna djevojka je previše traumatizirana da bi dala više informacija policiji. Još nitko nije uhićen zbog ovog zločina, a policija još nije sigurna niti koliko muškaraca je sudjelovalo u silovanju.

"Sigurni smo samo da ih je bilo nekoliko", rekao je Lemon te dodao kako je djevojka nakon napada u bolnicu primljena sa ozljedama ruku i nogu. "Nakon što su je pregledali, puštena je iz bolnice", dodao je Lemon. Policija traži i moguće očevice ovog stravičnog događaja.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.