Crna Kronika

Požar od sinoć u hotelu Address Downtown

Vatra u Dubaiju i dalje gori

 Vatra u Dubaiju i dalje gori

Doček Nove godine dugo će pamtiti gosti luksuznog hotela u Dubaiju koji se nalazi u neposrednoj blizi najvišeg svjetskog nebodera. Buknuo je veliki požar koji jutros i dalje gori, više od 12 sati nakon što se zapalio.

Požar je izbio sinoć u hotelu Address Downtown. Nastala je panika, a sa goruće zgrade visoke 302 metra sa 63 kata padali su gorući ostaci. Svi su gosti hotela evakuirani. Izgorjelo je najmanje 20 katova. Vatra se širila velikom brzinom, ali unatoč tome prvi izvještaji govore o tek 16 lakše ozlijeđenih. Evo što je jedan očevidac ispričao za Reuters.

"Bilo je mnogo dima, vidjeli smo vatru u hotelu, čuli dvije eksplozije, bilo je strašno. Pitali smo se što slijedi, ljudi su bili prestrašeni, čudan osjećaj", rekao je očevidac.Drami je prisustvovala i pjevačica na novogodišnjoj zabavi.

"U minuti je cijeli hotel bio u plamenu, nakon toga nastao je stampedo. Bilo je nevjerojatno, nikad se u životu nisam tako bojala."Usprkos požaru, nova godina je ipak proslavljena uz vatromet s obližnje Burj Khalife, najviše zgrade na svijetu.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.