Crna Kronika

Užas i sramota!

Skupina divljaka kamenovala kuću u kojoj je ljetovao Rakitić s obitelji!

Skupina divljaka kamenovala kuću u kojoj je ljetovao Rakitić s obitelji!

Nezabilježeno na prekrasnom i mirnom otoku Ugljanu!

Hrvatski nogometni reprezentativac i zvijezda Barcelone, Ivan Rakitić  naglo je prekinuo ljetovanjekoje je sa surugom i kćerkicom provodio u malenom naselju Čeprljana kod Mulina na otoku Uglajnu u blizini Zadra.

Skupina od 6 divljaka koji su očito samo iz tog razloga stigli na otok, kamenjem su u petak oko 13 sati napali vilu koju je Rakitić iznajmio za odmor i kojoj se u tom trenutku nalazio s obitelji, nakon čega su pobjegli s mjesta događaja, saznaje Dnevnik.hr.  

S razlogom uspaničeni Rakitić odmah je reagirao i u roku od pola sata gliserom napustio otok. Mještani koji su inače s oduševljenjem dočekali Rakitića i njegovu obitelj i koji su prepričali ovaj sramotni incident za Dnevnik.hr , kažu da je situacija bila dramatična jer su čuli kad je jedan od huligana pozivao ostale da provale u kuću.

Mještani Ugljana inače oduševljeno su dočekali dolazak ponajboljeg hrvatskog nogometaša no nažalost huligani nisu mislili tako.

Ružna reklama za hrvatski turizam, ali i državu u cjelini. Bruka i sramota, a posebno ružna i neugodna situacija za Ivana Rakitića koji je od svih mondenih svjetskih ljetovališta u kojima bi ga dočekali raširenih ruku odlučio provesti odmor u svojoj domovini. Nakon ove sramote vjerojatno posljednji put.

 


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.