Crna Kronika

Mještani su u šoku

Tragedija u Zrenjaninu: Muškarac kalašnjikovom ubio 5, ranio 22 osobe

 Tragedija u Zrenjaninu: Muškarac kalašnjikovom ubio 5, ranio 22 osobe

Tragedija u Zrenjaninu u susjednoj Srbiji. Noćas oko 2 sata u lokalnim kafiću ubijeno je 5 osoba, 22 su ranjene.

Policija je priopćila da je 38-godišnji Z.K. upao u kafić "Macchiato" i počeo pucati po okupljenima iz kalašnjikova. Prvo je ubio svoju suprugu i njezinu prijateljicu, nakon čega je nastavio pucnjavu po gostima kafića, prenosi RTS. Mještani su u šoku.

"Ja i sin smo potrčali dolje, a stariji sin mi je radio za šankom. Kad smo došli dolje, naišli smo na kaos. Žena je ležala, vjerovatno je već bila mrtva, jedan je dječak držao djevojci na krilu glavu, došla je hitna pomoć i pokušala reanimaciju, ali čini se da nisu uspjeli" "Poznat mi je taj mladić, bio je tih, miran i povzčen. Rastao se sa suprugom i vjerovatno to nije mogao podnijeti"Od pet žrtava, dvije su odmah preminule, dok su tri podlegle ozljedama kasnije u bolnici.Još sedam osoba je u teškom stanju. Ravnateljica Opće bolnice Zrenjanin, Gordana Kozlovački.

" 22 pacijenta su prošla kroz dijagnostičku proceduru i zbrinjavanje. Kod njih šestero su određene lakše i srednje teške ozljede, sve iz vatrenog oružja, a kod ostalih se radi o teškim ozljede, izvedeno je sedam operacija", izjavila je ravnateljica RTSu.Policija je napadača uhitila na mjestu dodađaja.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.