Biznis

Spoj obrtništva i gastronomije

Zadrani na Obrtničkom sajmu i Street food festivalu u Sisku

Zadrani na Obrtničkom sajmu i Street food festivalu u Sisku

U subotu, 13. travnja održan je Street Food Festival u Sisku. Festival su i ove godine uspješno organizirali Sisačko-moslavačka županija, Turistička zajednica SMŽ i Udruženje obrtnika SMŽ.

U sklopu Street Food Festivala održan je i Obrtnički sajam, a na štandovima obrtnika mogli su se kupiti razni proizvodi, od suvenira, igračaka, rukotvorina do meda, bučinog ulja i ostalih proizvoda. 

Zajednički organizirani Obrtnički sajam i Street Food Festival kao spoj obrtništva i gastronomije pokazao se vrlo uspješnim. Obrtnici su na štandovima pokazali svoje proizvode.

Osim što je predstavljena jedna i gastro ponuda Sisačko-moslavačke županije, posjetitelji su imali priliku degustirati autohtona jela iz raznih krajeva Hrvatske  obzirom da su sudionici na Festivalu bili obrtnici iz gotovo cijele Hrvatske.

Obrtnička komora Zadarske županije vođena predsjednicom Vesnom Parić predstavila se s ponudom tradicionalnog načina spravljanja mariniranih inćuna, hobotnica, kozica, slanih inćuna i srdela, paprika punjenih paštetom od tune i drugih delicija.


Reci što misliš!