Biznis

evo detalja

U Zadarskoj županiji zapošljavaju Hervis, Pepco, Konzum i mnogi drugi

U Zadarskoj županiji zapošljavaju Hervis, Pepco, Konzum i mnogi drugi
Shutterstock

Ako želite uskoro započeti novu radnu avanturu, posjetite posao.hr. Provjerite 10 pozicija koje su izdvojene za vas tijekom ovog tjedna!

Pridruži se timu Pepco Croatia d.o.o. u Zadru kao Blagajnik – Prodavač (m/ž). Traže kandidate s najmanje srednjom školom, iskustvom u trgovini, sposobnošću usluživanja kupaca te odgovornost na blagajni. Ponuda uključuje razvojne mogućnosti, bonuse, popuste i redovna primanja. Prijavite se putem linka do 2.2.2024.

Hervis d.o.o. zapošljava na pozicijama Voditelja odjela (m/ž) i Prodavača u sportskoj trgovini (m/ž). Mjesto rada je Zadar. Nude se brojne pogodnosti za zaposlenike te dinamičan i fleksibilan rad. Za više informacija posjetite link do 31.1.2024.

Workforce traži Prodajnog savjetnika (m/ž) za Hrvatski telekom u Zagrebu. Posao uključuje savjetovanje, prodaju i podršku korisnicima, nudeći stimulativna primanja, bonuse te mogućnosti usavršavanja u vodećoj telekom kompaniji. Prijavite se putem linka do 31.1.2024.

Konzum Plus d.o.o. traži Voditelja prodavaonice (m/ž) za rad na Ugljanu. Potrebna je stručna sprema IV. - VII. stupanj, minimalno 2 godine iskustva u upravljanju maloprodajnim timom. Pružaju se različite pogodnosti zaposlenja, uključujući redovita primanja, plaćene troškove prijevoza, popuste, naknade i druge beneficije. Za prijavu posjetite link do 12.2.2024.

Kamp Šimuni d.o.o. traži Booking Agenta (m/ž) za rad u Zagrebu i na otoku Pagu. Nude stalni radni odnos s mogućnošću smještaja i hrane u sezoni. Prijavite se putem linka do 29.2.2024.

Manpower traži Specijalista za promociju novih tehnologija (m/ž) za A1 Hrvatska d.o.o. na području Zagreba, Rijeke, Zadra, Metkovića i Slavonskog Broda s minimalno SSS, nudeći fiksnu plaću, bonuse, mobilni telefon, osiguranje i MultiSport karticu uz mogućnost stalnog zaposlenja. Prijavite se putem linka do 1.2.2024.

Amrest Adria d.o.o. / KFC zapošljava na pozicijama Upravitelja u restoranu (m/ž), Zamjenika upravitelja restorana (m/ž), Studenta u restoranu brze hrane te na još pozicija. Mjesto rada je Zadar. Uz brojne dodatke na plaću postoje i druge beneficije koje ovaj posao donosi. Za više informacija o pojedinome poslu posjetite link do 5.2.2024.

Pepco Croatia zapošljava Blagajnika/Prodavača (m/ž) u Zadru. Tražimo osobu s iskustvom u trgovini, s najmanje srednjom školom, koja voli raditi s ljudima. Nudi se prilika za razvoj, redovna primanja, bonuse te popust za zaposlene. Prijavite se putem linka do 2.2.2024.

Teleperformance traži Savjetnika za korisničku podršku na njemačkom jeziku (m/ž) za rad od kuće. Potrebno je dobro znanje njemačkog jezika, izvrsne komunikacijske vještine te sposobnost rješavanja problema. Nude konkurentnu plaću, bonus, podršku i rad od kuće. Prijavite se putem linka do 1.2.2024.

TT kabeli d.o.o. traži Komercijalista u odjelu prodaje (m/ž) za područje Dalmacije s VŠS/VSS ekonomskim smjerom, radnim iskustvom, znanjem engleskog jezika, B kategorijom vozačke dozvole i dobrim poznavanjem rada na računalu. Nude zaposlenje na neodređeno s fiksnim primanjima, bonusima te mogućnostima napredovanja. Prijavite se putem linka do 3.2.2024.

Proučite ostale oglase za posao na službenoj stranici posao.hr. Želim vam mnogo sreće u vašoj karijernoj potrazi!


Reci što misliš!