Biznis

Održivo društvo d.o.o. iz Gračaca

Kupnjom Kalliopi obuće podržavaš lokalnu proizvodnju i potičeš društveno poduzetništvo

Kupnjom Kalliopi obuće podržavaš lokalnu proizvodnju i potičeš društveno poduzetništvo
Promo

Trebate par vrckavih cipelica za ljeto, tople vunene papuče za zimu, cipele za ured ili udobnu radnu obuću za ustanove poput vrtića ili bolnica? Održivo društvo d.o.o. iz Gračaca donosi vlastiti brend proizvodnje obuće - Kalliopi.

Odaberite posebne boje i uzorke kože te dizajnirajte svoju jedinstvenu obuću s memorijskom pjenom i protukliznim potplatom u željenoj boji za svaki model!

Kalliopi obuća tvrtke Održivo društvo iz Gračaca Kalliopi obuća tvrtke Održivo društvo iz Gračaca

Kupnjom Kalliopi obuće podržavaš lokalnu proizvodnju i potičeš društveno poduzetništvo. Kalliopi ulaže 75% svog ostvarenog profita u potrebe lokalne zajednice Gračaca - u kulturna događanja, edukacije te u pružanje pomoći potrebitima.

Posjetite Facebook ili Instagram profil, kao i web shop www.kalliopi-od.hr - i naruči svoj novi par obuće!

Kalliopi je jedan od relativno novih hrvatskih proizvođača obuće te radi na zaposlenju što većeg broja stanovnika zajednice iz koje stanovništvo već dugi niz godina masovno iseljava.

Kalliopi surađuje s ustanovama kao što su vrtići, starački domovi i ostale razne ustanove kojima je potrebna kvalitetna radna obuća (papuče) za djelatnike.

Nešto čime se definitivno mogu istaknuti i pohvaliti vezano uz Kalliopi obuću je:

  • prirodna koža,
  • prirodna ovčja vuna,
  • kvalitetni materijali,
  • protuklizni potplat,
  • samostalni odabir boje đona,
  • samostalni odabir boje ili uzorka kože i naravno,
  • ručni rad vrijednih žena koje se bore za opstanak u ruralnoj sredini.

Kroz ovaj projekt potiče se „društveno poduzetništvo“ što označava poslovanje poduzeća po principima društvenog poduzetništva, odnosno naglasak je na ulaganju u zajednicu, dakle nije u pitanju privatno poduzeće, već društveno.

Naziv projekta: „Održivim društvom do unapređenja i razvoja zajednice“

Vrijednost projekta: 993.000,00 HRK (sufinancirano iz proračuna Europske Unije (ESF) u iznosu od 844.000,00 HRK i iz državnog proračuna u iznosu od 149.000,00 HRK)


Reci što misliš!