Biznis

Akcija

Kvadrat stana u Zagrebu ispod 1500 eura!

 Kvadrat stana u Zagrebu ispod 1500 eura!

Istovremeno, i posljednja banka u Hrvatskoj ukinula je kunske kredite za građane. Kuna više nema ni u Privrednoj banci

Od ponoći stanovi su na akciji! Prodaju se po nižim cijenama i povoljnijim uvjetima kreditiranja - Reiffeisen banka u dogovoru s građevinskim tvrtkama i proizvođačima namještaja na akciji nudi 555 stanova. Više od sto ih je i u elitnim zagrebačkim naseljima, a prosječna cijena je 1.500 eura.

Kvadrat stana u Županji prodavat će se za 950 eura, u Cavtatu i elitnim dijelovima Zagreba, nakon sniženja, kvadrat će koštati 3.150 eura.

Najjeftiniji zagrebački stanovi prodaju se na Laništu za manje od 1500 eura po kvadratu, dok se u Samoboru, Slavonskom Brodu i Slatini cijene kvadrata spuštaju na tek tisuću eura.

Stanovi se nalaze u 17 hrvatskih gradova, a ponuda tih stanova je objavljena noćas u ponoć na web stranicama limun.hr i njuškalo.hr.

Uz to se nude i niže kamatne stope na stambene kredite od redovnih i to od 10 do 25 posto. Građani će moći kupovati stanove gotovinom, ali i kreditom neke druge banke.

Istovremeno, i posljednja banka u Hrvatskoj ukinula je kunske kredite za građane. Kuna više nema ni u Privrednoj banci. U kunama se odobravaju još samo krediti po kreditnim karticama te oni uz minuse. Analitičar Splitske banke Zvonimir Akrap kaže da nije riječ o nepovjerenju banaka u kune.

Kaže i da je većina građana navikla na uzimanje kredita u devizama, pa neće biti drastičnih posljedica.


Reci što misliš!