Zdravo, sigurno, kvalitetno i ukusno
U hotelu Kolovare održana kulinarska prezentacija Perutnine Ptuj
Vedran Mikulić, dr. vet.med. i kuhar Josip Vrsaljko, danas su u hotelu Kolovare predstavili neke nove trendove i pobliže upoznali okupljene s radom tvrtke Perutnine Ptuj - Pipo Čakovec.
Perutnina Ptuj, a posebno u suradnji s Pipom Čakovec njeguje dugogodišnju praksu u proizvodnji kvalitetnog pilećeg mesa i mesnih prerađevina, što i dokazuju brojni međunarodni certifikati kvalitete.
Mikulić je naglasio kako je najvažnija sljedivost u svim fazama proizvodnje, prerade i distribucije. Evidencija se mora voditi ''od polja do vilice.''
Tajna uspješnosti Perutnine Ptuj - Pipo Čakovec sigurno leži i u praćenju kulinarskih trendova i inovacijama, kako i u osluškivanju potreba potrošača.
Primjerice, marinirano meso, koje uvelike olakšava i ubrzava pripremu obroka, je nova linija koju je izbacila Perutnina Ptuj, a sličnu liniju u proizvodnji mesa nema ni jedna susjedna država.
U suradnji s vrhunskim kuharom Hrvatskog kuharskog saveza, Josipom Vrsaljkom, isprobali smo najbolje što nudi hrvatska kulinarska tradicija u kombinaciji s pilećim mesom.
Zdravo, sigurno, kvalitetno, ukusno i iz Hrvatske.
Vezane vijesti
-
Meso spremljeno ala Toscana je sočno,ukusno,a pripremljeno i pečeno na vrlo interesantan način
-
-
-
Izdvojeno
-
Istezanje svako jutro može poboljšati fleksibilnost i opskrbiti vas energijom za dan koji je pred vama. Većina ljudi ima potrebu protegnuti se nakon buđenja kako bi ublažili ukočenost zglobova i poboljšali cirkulaciju.
-
Gostujući kod Mile Moralić u Točki na tjedan, predsjednička kandidatkinja Ivana Kekin otkrila je što najviše zamjera aktualnom predsjedniku Zoranu Milanoviću
-
Širom Izraela u nedjelju su se oglasile sirene nakon čega je uslijedilo više raketnih napada iz smjera Libanona u kojima je ranjeno više ljudi, objavila je izraelska vojska.
-
Hrvatska još uvijek previše energenata uvozi te i dalje prevladavaju fosilni izvori, no ima sve uvjete za dobru zelenu tranziciju u kojoj će prevladavati energija iz obnovljivih izvora, naglasci su s konferencije Energetski sektor - prilike i izazovi.
Dodavanje novih komentara je onemogućeno.