Biznis

Ready to Rock

Zadarska agencija Telum Marketing osvojila titulu najboljeg mobile stručnjaka u Hrvatskoj

Zadarska agencija Telum Marketing osvojila titulu najboljeg mobile stručnjaka u Hrvatskoj

Zadarska agencija Telum Marketing ovih je dana osvojila prvo mjesto na Googleovom natjecanju za agencije Ready to Rock u kategoriji "Najbolji rezultati za mobilne uređaje", čime su osvojili titulu najboljeg mobile stručnjaka u Hrvatskoj. Agencija je u prvom kvartalu 2015. godine izradila najviše AdWords kampanja za mobilne uređaje u Hrvatskoj.

Telum Marketing je agencija certificirana od strane Googlea od 2008. godine i kroz cijelo vrijeme orijentirana prema izradi i optimizaciji kampanja koje donose zaradu. Tvrtka posljednjih godina snažno raste a mobilni segment online oglašavanja postaje važan dio većine online kampanja koje vode stručnjaci iz Telum Marketinga.

Istraživanja govore (izvor: Consumer Barometer) da u Hrvatskoj 46% korisnika koristi pametne mobitele što je visok postotak u usporedbi sa susjednim zemljama - npr. u Mađarskoj pametne mobitele koristi 36% korisnika, a u Sloveniji 44%. Jedino Italija ima viši postotak - 53%.

Pokazatelji govore kako je čak 25% korisnika pametnih mobitela u Hrvatskoj svoj uređaj koristilo kod svoje zadnje kupovine. Bilo da je riječ o samoj kupnji ili za potrebe istraživanja proizvoda.

Nadalje, činjenica je da kad domaći korisnici naiđu na problem kod korištenja web stranice na mobilnim uređajima, u čak 40% slučajeva pronalaze konkurentske web stranice koje bolje rade na njihovom mobilnom uređaju.

Primjerice, ukoliko stranica nije prilagođena korištenju na mobitelu ili nije dovoljno pojednostavljena za nesmetano i ugodno pretraživanje putem mobilnog uređaja.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.