Biznis

Sajmovi

U Varaždinskoj Areni od 7. do 9. listopada Međunarodni sajam Lov, ribolov, priroda, turizam

U Varaždinskoj Areni od 7. do 9. listopada Međunarodni sajam Lov, ribolov, priroda, turizam

U Varaždinskoj Areni od 7. do 9. listopada održat će se Međunarodni sajam Lov, ribolov, priroda, turizam!

Najveća hrvatska manifestacija iz oblasti lova i ribolova, vezana uz boravak u prirodi i turizam, i na svojem će 21. izdanju okupiti stotinjak izlagača iz Hrvatske, Slovenije, Mađarske,Italije, Austrije, Njemačke, Češke, Slovačke, Rumunjske i Bugarske.

Najveći broj izlagača nudi opremu i proizvode za lov i boravak u prirodi, a svoju ponudu tradicionalnih proizvoda predstavit će i obiteljska poljoprivredna gospodarstva i proizvođači jela i pića. Jedan od primarnih ciljeva Sajma je edukacija.

Tijekom cijelog vikenda možete pogledati izložbe preparirane divljači hrvatskih krajeva i slatkovodnih riba, upoznati gmazove i vodozemce, pretežno otrovne i neotrovne zmije. Naučite koje su gljive jestive, a koje nisu te upoznajte impresivne ptice grabljivice. Također, saznajte kojih 12 pasmina lovačkih pasa koriste hrvatski lovci.

Udruga oboljelih i liječenih od karcinoma pluća vršiti besplatne preventivne preglede. Djecu stariju od šest godina dovedite na kreativnu radionicu izrade ukrasnih magnetića i mobila, ali i tiska na majice. Ako ste sportskog duha okušajte se u disc golfu.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.