Zabava

Rasplešite čudovišta u vama!

Brlog organizira prvu Noć (vještica) u pivovari!

Brlog organizira prvu Noć (vještica) u pivovari!

Ove godine zadruga Brlog po prvi puta u Hrvatskoj održava Noći u pivovari. Prvu takvu večer možete provesti već u četvrtak, 31. listopada od 19 sati do ponoći u Brlogu

Unatoč toplim danima u listopadu, moramo priznati da je ljeto davno prošlo i očekuje se skoro zatvaranje većine sezonskih terasa u našem gradu. Povodom tog općeg zatvaranja terasa pokreće se i novi val pivskih druženja. 

Ove godine zadruga Brlog po prvi puta u Hrvatskoj održava Noći u pivovari. Prvu takvu večer možete provesti već 31. listopada 2024 od 19 sati do ponoći na adresi Andrije Hebranga 6.

Glavni dio programa je plesni MonsterMash naše zadarske DJ maremilin u jedinstvenoj atmosferi proizvodnog pogona uz premijeru čak dva nova piva iz linije Majstorica, inače serije limitiranih izdanja piva iz Brloga. Rasplešite čudovišta u vama! 

Biti će to i prilika za popričati s kuharom piva, postaviti znatiželjna pitanja i približiti se svijetu pivarstva na mjestu gdje nastaje pivo.

Upraviteljica i suosnivačica zadruge Brlog, Ana Teskera, pripremiti će malo iznenađenje u duhu ženske pivske povijesti o kojoj se ponešto zna, ali ponešto i ne zna,  a koje će upotpuniti dojam noći koju neki  narodski nazivaju i noć vještica. 

A crtica iz povijesti spominje motiv vještice u kontekstu kuharica piva. Više o tome potražite na stranicama Brloga, a u četvrtak dođite i uživajte u čarima prave pivovare, pogledajte kako izgleda prava vještica... tj brewerica, kako izgleda njen muški kolega i kako zvuči ‘scary music’ u tom okruženju! Zamaskirajte se ili ne, svakom prema guštu.

Noć u pivovari #2 je također najavljena već za subotu 2. studenog, kada ekipa Zadarski pub kviz organizira jubilarni 200-ti kviz uz roštilj (ako vrijeme dozvoli). Limitiran je broj timova pa se zainteresirani trebaju najaviti u inbox organizatora na Facebook eventu “200. Zadarski pub kviz”.


Reci što misliš!