Zabava

ponedjeljak, 24. veljače 2025.

Hari Mata Hari nakon 10 godina ponovno u Lisinskom

Hari Mata Hari nakon 10 godina ponovno u Lisinskom

Legendarni bosanskohercegovački pjevač Hari Mata Hari nakon 10 godina vraća se u Zagreb, u dvoranu Vatroslava Lisinskog.

Ovaj dugo iščekivani koncert održat će se u ponedjeljak, 24. veljače 2025., a publika će ponovno imati priliku uživo čuti njegove bezvremenske hitove poput  "Volio bih da te ne volim", "Svi moji drumovi", "Strah me da te volim" “Kao domine”, “Prsten i zlatni lanac”.  

“Zagrebe, nismo se dugo družili, zato ćemo 24. veljače sve nadoknaditi” napisao je Hari Mata Hari nedavno na svom profilu na društvenim mrežama, a ulaznice su u prodaji od sutra na Ulaznice.hr i Eventim.hr. 

Hari Varešanović počeo je glazbenu karijeru vrlo rano. Prvi bend "Omir" osnovao je u osnovnoj školi, a kasnije je bio član grupe "Sedam šuma" te je s grupom "Zov" postigao uspjeh pjesmom "Poletjela golubica". Godine 1982. priključio se grupi "Ambasadori", što je označilo početak njegove ozbiljne glazbene karijere.

Uskoro je osnovao bend Hari Mata Hari, s kojim je 1985. postigao veliki uspjeh s albumom "U tvojoj kosi". Njihova popularnost je brzo rasla, a albumi poput "Strah me da te volim" postigli su rekordnu tiražu. Tijekom karijere, Hari je surađivao s mnogim glazbenicima iz čega su proizašle mnoge uspješnice poput “Crni snijeg” s Hankom Paldum i “Navodno” koju je snimio Ivanom Banfić. 

Hari Mata Hari kroz svoju je karijeru prodao je više milijuna nosača zvuka te održao tisuće koncerata diljem svijeta. Kao jedno od njegovih najvećih postignuća svakako valja spomenuti plasman na Eurosongu 2006. godine u Ateni, kada je Hari osvojio treće mjesto s pjesmom Lejla.

Ne propustite priliku da budete dio ove nezaboravne večeri i uživo poslušate jedinstveni glas Harija Varešanovića, koji će još jednom svojim hitovima rasplamsati srca mnogobrojne publike.


Reci što misliš!