Zabava

#RTLVečeraza5

RTL-ova 'Večera za 5' stiže u Zadar, među kuharima i Danijel Rimanić Cuni

RTL-ova 'Večera za 5' stiže u Zadar, među kuharima i Danijel Rimanić Cuni
RTL

RTL-ova ‘Večera za 5’ idući tjedan stiže u Zadar i okolicu.

Titulu najboljeg kuhara i nagradu od tisuću eura pokušat će osvojiti pjesnikinja Marina Maruna, informatičar Valentin Zmaj Odnina, ugostiteljica Marijana Nikolić, inženjer brodogradnje i pobjednik ‘Big Brothera’ Danijel Rimanić i prva vojnikinja u showu, Katarina Kovačević Jusić.

Prva će kuhati Marina Maruna, spisateljica, pjesnikinja, blogerica i influencerica. U ‘Večeru za 5’ se prijavila zbog novog iskustva i ljubavi prema kuhanju. Smatra da su joj vrline u kuhinji urednost, preciznost i pedantnost, a kao manu navodi manjak strpljenja.

Informatičar Valentin Zmaj Odnina ugostit će ekipu drugi dan zadarskog tjedna. Valentin je s otoka Vira, prijavio se u ‘Večeru za 5’ zbog ljubavi prema kuhanju. Sprema svakakva jela, najdraža kuhinja mu je azijska, a najdraže jelo hobotnica ispod peke. U slobodno vrijeme brine o mačkama lutalicama, pjeva u klapi i bavi se sportom.

A zbog ljubavi prema kuhanju prijavila se i ugostiteljica Marijana Nikolić. Marijana je komunikativna i marljiva, a svoje slobodno vrijeme najradije provodi s unukom ili družeći se s prijateljima. Preferira dalmatinsku kuhinju, a najviše voli jesti jela na žlicu, posebice variva.

Danijel Rimanić gledateljima je već poznat kao pobjednik ‘Big Brothera’, a upravo zbog ljubavi prema televiziji i dobroj zabavi prijavio se u ‘Večeru za 5’. Kao i Marijana, preferira mediteransku kuhinju, a uz to naglašava kako je veliki ljubitelj kolača i torti. Također, Danijel je strastveni kvizaš i u slobodno vrijeme, osim kuhanja, voli ići na pub kvizove i rado rješava križaljke.

Zadarski tjedan zatvorit će prva vojnikinja u showu - Katarina Kovačević Jusić. Vojnikinja i majka malene djevojčice opisuje se kao sramežljiva na prvu, ali vesela, vedra i pozitivna kad se opusti. U show se prijavila radi novog iskustva, a najčešće kuha dalmatinska jela, koja su joj ujedno i najdraža.


Reci što misliš!