Zabava

nedopustivo

Zbog ovoga bi vas mogli izbaciti iz aviona

Zbog ovoga bi vas mogli izbaciti iz aviona
Thinkstock

Iako se ne događa često da netko bude izbačen iz aviona, neke stvari su ipak nedopustive i spriječit će vas da stignete na vaše odredište na vrijeme.

1) Očito ste bolesni

Ako izgledate kao da biste mogli povratiti, aviokompanija vas može izbaciti s leta. “Tijekom ukrcaja, ako stjuardesa osjeti da ste možda malo bolesni i da ćete povratiti, može vam uskratiti ukrcaj”, rekla je stjuardesa Sandra Jeenie Kwon u videu na TikToku.

Stjuardesa objasnila zašto putnici ne bi trebali koristiti toaletni papir u avionu

2) Očito ste pijani

Izgledati i ponašati se pijano je veliki minus. “Znam da neki od vas vole piti prije leta, ali zapamtite ako izgledate previše pijano, možemo vam uskratiti ukrcaj”, kaže Kwon, piše Best Life.

3) Idete bosi u avion

Zadržite svoju obuću na sebi u avionu, ali i izvan njega. “Ne znam zašto biste to učinili, ali ljudi nekada to rade”, kaže Kwon. “Ako dođete bosi, možemo vam uskratiti ukrcaj.”

4) Sigurnosni pojas vam ne odgovara

Ako vam čak ni produžetak sigurnosnog pojasa ne odgovara, možda ćete biti zamoljeni da napustite zrakoplov. “Za naše veće putnike, ako ne možete sigurno staviti svoj pojas pomoću produžetka sigurnosnog pojasa, stjuardese vam mogu uskratiti ukrcaj”, kaže Kwon.

5) Visoki stupanj trudnoće

Ako izgledate kao da biste svaki tren mogli roditi, aviokompanija možda neće htjeti riskirati. “Ako izgledate jako trudno –  i nemate liječničku potvrdu da dokažete koliko tjedana imate, ili ako možete letjeti, mogli bi vam uskratiti ukrcaj”, kaže Kwon.

6) Intenzivan smrad

Smrdljivi miris tijela ili ručna prtljaga mogli bi vas izbaciti s leta. “Prije leta možda bi bilo mudro pozvati obitelj ili prijatelja da vas ponjuši, jer ako imate loš miris tijela, možemo vam uskratiti ukrcaj. Ako donosite i nešto što smrdi, možemo vam uskratiti ukrcaj i zbog toga”, kaže Kwon.


Reci što misliš!