Zabava

#domaćice

Fenomen Baby Lasagne se nastavlja - osvojio već drugu Cesaricu za Hit mjeseca ove godine

Fenomen Baby Lasagne se nastavlja - osvojio već drugu Cesaricu za Hit mjeseca ove godine
PIXSELL

Nakon što je za prestižnu nagradu nominiran po treći puta zaredom, Baby Lasagna je na valu velike popularnosti sada osvojio i drugu nagradu za Hit mjeseca.

Prvu nagradu osvojio je na samom početku godine hitom “Rim Tim Tagi Dim”, a drugu u manje od godinu dana najnovijim singlom “Biggie Boom Boom” budući da je apsolutno oduševio publiku koja je pjesmi dala najviše pozornosti u proteklom mjesecu.

Dojmovi na spot koji je objavio se ne stišavaju, a pozitivnim komentarima se ne nazire kraja: 

“Činjenica je da je svaki glazbeni video koji objavi tako dobre kvalitete... Njegov tim je nevjerojatan kao i on”, “Možete li zamisliti da je prije nekoliko mjeseci bio samo nepoznati hrvatski veliki dečko iz malog grada, a sada je postao jako popularan u Europi?”, "’koji žanr je tvoja glazba?’ Marko: da”. 

To su samo neki od najpopularnijih komentara između više tisuća ljudi na koje je pjesma ostavila dojam. Ne čudi zato da je službeni video pjesme skupio više od milijun i 700 tisuća pregleda koji također potvrđuju i kvalitetu redateljice Elizabete Ružić, čiji se potpis sad već jasno vidi u vizualnom identitetu brenda Baby Lasagne.

Pjesma mladog Istrijana do danas broji više od 843 000 preslušavanja na Spotifyju, možete ju čuti na skoro svakoj radijskoj postaji, kao i prethodne uspješnice “Rim Tim Tagi Dim” i “And I”, a možete ju poslušati i uživo na bilo kojem koncertu budući da Marko Purišić zajedno sa svojim sjajnim bendom trenutno nastupa diljem Hrvatske i Europe.

Tekst i aranžman za pjesmu potpisuje upravo Marko Purišić, a ista je nastala u suradnji s Mihaelom Žipovskim koji je surađivao na glazbi te Matejem Zecom. Iako je već nastupao u europskim metropolama posljednjih nekoliko mjeseci, pred Baby Lasagnom i njegovim timom je velika europska turneja sljedeće godine pod nazivom „Meow Back”, a kreće već početkom ožujka 2025. Do kraja turneje bi trebao obići 20 zemalja gdje će između ostalih, predstaviti i Hit rujna nagrade Cesarice, pjesmu “Biggie Boom Boom”.


Reci što misliš!