Zabava

"Samo nam je ljubav potrebna"

Bajaga i Instruktori večeras slave 40 godina u zagrebačkoj Areni

Bajaga i Instruktori večeras slave 40 godina u zagrebačkoj Areni
music time

Večeras u zagrebačkoj Areni nastupaju Bajaga i Instruktori, jedan od najvažnijih i najutjecajnijih rock bendova u regiji.

Ovim koncertom, u sklopu turneje "Samo nam je ljubav potrebna", obilježavaju 40 godina karijere.  Bez pauze i prekida, bend je stekao kultni status na ovim prostorima, a pjesme poput "Moji drugovi", ”Godine prolaze”, "Plavi safir", "Tišina"  zauvijek su postale dio muzičke povijesti ovog prostora.

Za slavljenički koncert, Bajaga i Instruktori pripremili su nešto dužu set listu od uobičajene te će buhvaćati pjesme s 13 studijskih albuma. "Napravili smo nešto široku set list, tako da će koncert trajati tri sata jer smo ubacili neke pjesme koje ne sviramo uvijek" najavio je Bajaga. 

Raspored večerašnjeg događanja je sljedeći:

Blagajna se otvara u 18:00 sati
Ulaz u Arenu se otvara u 18:30 sati
Predgrupa YU Grupa nastupa u 20:00 sati
Bajaga i Instruktori izlaze na pozornicu u 20:30 sati

Podsjetimo, turneju kojom obilježavaju 40 godina na sceni u travnju započeli su upravo u Zagrebu, intimnim koncertom u Tvornici Kulture, koji je bio remake legendarnog prvog nastupa, iz Kulušić, a karte su planule u samo nekoliko sati.  U sklopu aktualne turneje, Bajaga i Instruktori nastupit će i na splitskim Gripama 23. studenoga  i u riječkoj Dvorani mladosti 20. prosinca. 


Reci što misliš!