Zabava

23. listopada

Srpsko-bosanski stand up comedy duo stiže u Zadar

Srpsko-bosanski stand up comedy duo stiže u Zadar

Nastavak smijeha u Guma baru! 23. listopada u 20 h stiže nam srpsko-bosanski duo Aleksandar Perišić i Branko Krsmanović

Zadnjih nekoliko mjeseci ekipa Studija Smijeha neprestalno nasmijava u GUMA baru i drago nam je najaviti da zbog velike podrške publike to i nastavljaju raditi.

Obećali su da će dolaziti komičari i komičarke iz cijele regije, pa nam tako 23. listopada u 20h stiže srpsko-bosanski duo Aleksandar Perišić i Branko Krsmanović .

Aleksandar Perišić prvi pobjednik Otvorenog mikrofona u organizaciji Standup.rs, što ga čini pionirom stand up scene u Srbiji. Obišao je veliki broj gradova u Srbiji i regiji, nastupao na svim festivalima stand up komedije u regiji, kao i na festivalima u Mađarskoj i Bugarskoj na engleskom jeziku. Što se televizije tiče, mogli ste ga vidjeti u emisiji „Stand up & more“ na kanalu Comedy Central Extra, u Večeri improvizacije na TV Prva, a do nedavno je bio i jedan je od scenarista i sudionika emisije „Veče sa Ivanom Ivanovićem“. Vladar crnohumorne stand up scene Balkana, a iznutra poeta i filozof. Njegov humor izvrnut će vam mozak naopačke i smijat ćete se, iako ćete misliti da ne smijete. Ali smijete. Jer Aleksandar vješto hoda po granici crnila.

Uz njega smijati ćete se i Sarajliji Branku Krsmanoviću koji je zadnje tri godine proveo nastupajući širom Balkana. Iako je porijeklom iz Sarajeva, on nije stereotipni Bosanac tako da nemojte očekivati da će pred vama jesti ćevape kao neki vid konceptualne umjetnosti, niti da će žonglirati baklavama i rahatlucima, niti da će govoriti o onome što Bosanci smatraju ispravnom etimologijom riječi burek. Brankov stand-up je originalan, u nekim dijelovima vulgaran, mračan i potencijalno uvredljiv za one koji ne znaju šta je stand-up komedija.

Ulaznice možete kupiti po pretprodajnoj cijeni od 10 eur na Ulaznice.hr ili na prodajnim mjestima istih.

Ostalo ih je još malo pa požurite po svoje.


Reci što misliš!