Zabava

evo detalja

Silente i Bluvinil za doček Nove godine u Šibeniku

Silente i Bluvinil za doček Nove godine u Šibeniku
Bojan Bogdanić

Iz Adventure su najavili Silente i BluVinil za doček Nove 2025. u parku

One koji se odluče Novu godinu u Šibeniku čekati na lokaciji šibenske Adventure, u najluđoj noći u godini zabavljat će u parku dvije grupe – Silente i BluVinil.

Silente, dubrovački bend koji je ovo ljeto dupkom napunio Tvrđavu sv. Mihovila, glazbeno putovanje započeo je albumom “Lovac na čudesa” za koji su nagrađeni nizom glazbenih nagrada, uključujući Porin. Jednako uspješno nastavili su s albumima “Neće rijeka zrakom teći”, “Malo magle, malo mjesečine” kao i posljednjim “IV” koji je među najboljim godišnjim izdanjima u zemlji. Danas je Silente jedan od najpopularnijih i najslušanijh bendova u Hrvatskoj.

Prije Dubrovčana, pozornicu u Parku će zagrijati šibenski BluVinil! Momci iz Šibenika žare i pale nastupima diljem Hrvatske, a poseban ih je gušt slušati u rodnom gradu.

BluVinil je rock bend osnovan u Zagrebu 2017. godine. 2020. godine izbacili su svoj prvi album pod nazivom “Apaši”, s istoimenim naslovnim singlom koji je ušao u službenu nacionalnu top40 listu. 2021. godine BluVinil je dobio dvije nominacije za nezavisnu glazbenu nagradu RockOff, u kategorijama ‘Debitant godine’ i ‘Izvođač godine’.

Od ranije je poznato da na Trg Republike u Šibeniku 31. prosinca stiže Mario Biondi, koji je već osvojio šibensku publiku svojim nastupom 2018. godine, kada je koncert održao na Tvrđavi sv. Mihovila.

S glazbenom kombinacijom jazza, soula i popa, Mario Biondi omiljen je publici diljem svijeta, a Šibenik će imati priliku doživjeti njegovu energiju na najposebnijoj noći u godini.

sibenskiportal


Reci što misliš!