Zabava

ivanka i mrle

Kišni Razdraganci rasprodali Lisinski

Kišni Razdraganci rasprodali Lisinski

Raspjevani Razdraganci nisu nimalo pokisli u Lisinskom! Naprotiv, Kišni Razdraganci, sjajan projekt Ivanke Mazurkijević i Damira Martinovića Mrleta, rasprodao je Malu dvoranu Lisinskog i oduševio i rasplesao više od 300 klinaca i njihovih roditelja

Premijerni dolazak Razdraganaca u našu najprestižniju koncertnu dvoranu nije mogao proći bolje.

Za nastup se tražila karta više, a Ivanka i Mrle pripremili su poseban show. Izvedeno je ukupno 13 pjesama s njihova dva albuma, a svaka je imala jedinstvene animacije autora Tomislava Krajcera koje su ovom prilikom prvi put predstavljene. „Slavim rođendan“, „Kap“, „Ti si mi vau“, „Njama njama“, „Balon“, „Jastučevanje“, „Šarena boja“, „Piknik“, „Hi hi ha ha“ i mnoge druge zborski su otpjevane s punom dvoranom u kojoj nakon par minuta više nitko nije sjedio na svom mjestu nego su se svi okupili u prvom redu.

Cijelim koncertom maestralno je dirigirala Ivanka, a njoj i Mrletu glazbenu su pomoć dali i Matej i Ivan iz grupe Let 3. Nakon odličnog koncerta Kišni Razdraganci družili su se s više od pola sata s fanovima, potpisivali autograme, fotkali se i snimali pozdrave.

Dvoje veselih autora snimilo je prvo izdanje „Kišni razdraganci" 2019., a dječju glazbenu priču pratila je i istoimena slikovnica autorice Lane Letović Perčin. Tekstualno i glazbeno otputovali su u obližnju sobu punu djece, k dječjem zboru KAP iz Rijeke te tamo pronašli pomoć u ideji i izvedbi.

Taj kreativni dvojac svojom je energijom oživio brojne likove u nastupima i pjesmama poput „Teška slova“, „Kap“, „Hi Hi ha ha“, „Njama njama“. Nastavak uspješne slikovnice i albuma uslijedio je s izdanjem „Kišni razdraganci 2” 2023. uz igraće karte Mrki Mrle. Izdanje je nastalo uz poziv Arete Ćurković i Gordana Marjanovića za sudjelovanje u autorskoj predstavi Mendolena i Matija u osječkom dječjem kazalištu, ovoga puta potpomognuti Mrletovom slikovnicom Priče o NiŠČemu. Glazbu svih pjesama potpisuju Ivanka & Mrle, tekstove Ivanka, a producentsku i sviračku pomoć na snimanju pružio je Matej Zec. 

 

 






 


Reci što misliš!