Zabava

8. studenog

Dražen Zečić otvara koncertnu sezonu u klubu Arsenal

Dražen Zečić otvara koncertnu sezonu u klubu Arsenal
Ivan Toman

Pripremite se za otvaranje jesenje koncertne sezone uz jedinstveni glazbeni spektakl jer Dražen Zečić, jedna od najvećih glazbenih zvijezda regije, po prvi put dolazi u zadarski Arsenal!

U petak, 8. studenog 2024. u 21 h, Arsenal će postati epicentar emocija i vrhunske zabavne glazbe. Dražen, legendarni izvođač s platinastim i dijamantnim priznanjem, jamči nezaboravnu atmosferu koja prati svaki njegov nastup.

Kao solo izvođač, ostvario je izvanredan uspjeh s hitovima kao što su 'Govore mi mnogi ljudi', 'Ima li nade za nas', 'Boem u duši', 'Pokidat ću lance sve' i 'Niko nema dva života'.

Za dodatne informacije oko ulaznica obratite se na: info@arsenalzadar.com ili na tel: 023 383 556.

Njegova glazba godinama je osvajala srca publike na prestižnim festivalima, a dobitnik je brojnih nagrada, uključujući Porina za album 'Nitko nema dva života' i Zlatnu pticu za više od 100.000 prodanih nosača zvuka.

Legendarni kralj zabavne glazbe vodi vas na posebno iskustvo u Arsenalu, ispunjeno emocijama, ljubavnim baladama i hitovima koji su obilježili generacije.

Offline ulaznice će biti dostupne od 21.10.2024.

Prodajna mjesta

Arsenal Zadar
Pon – pet (09:00 h – 19:00 h) i Sub (09:00 h – 12:00 h)
Hotel Ilirija, Biograd na Moru
Svaki dan (07:00 h – 22:00 h)

Cijene ulaznica:

23 € – Parter (slobodno stajanje)
28 € – Parter s barskim stolom bez sjedalica (Fan pit)

Obavezna konzumacija paketa pića - paketi pića definira se prilikom kupovine karata za Fan pit, a dogovoreno piće će vas čekati na stolu na dan koncerta te će vam se tada i naplatiti.

Galerija
33 € – VIP standard (barski stol bez stolica, od sredine do zida galerije)
40 € – VIP premium (stol sa stolicama, premium zona od ograde galerije do sredine)
 


Reci što misliš!