Zabava

od 29. lipnja do 3. srpnja

Verknipt najavio prva imena za novo izdanje festivala na Zrću

Verknipt najavio prva imena za novo izdanje festivala na Zrću
Verknipt Promo

Nakon uspješnog premijernog izdanja, jedan od najiščekivanijih festivala elektronske glazbe, Verknipt Croatia Holiday Festival, održat će se od 29. lipnja do 3. srpnja 2025. na plaži Zrće u Novalji na otoku Pagu.

Upravo su najavili i prve izvođače, a u prodaji su trenutno povoljne Early bird ulaznice za regiju.

Tijekom 5 dana i noći trajanja festivala u gotovo svim klubovima na Zrću i boat partijima odvijat će se spoj vrhunske produkcije, uzbudljivih izvođača i inovativnih pristupa u organizaciji događaja, po čemu je Verknipt kao jedan od  najpoznatijih svjetskih organizatora hard techno evenata i poznat.

Festival je upravo objavio prva imena izvođača koji će nastupiti na njihovom drugom izdanju u Hrvatskoj. Lineup sadrži energične predvodnike futurističkog hard techno zvuka; od talentiranih mladih zvijezda do popularnih imena i ljubitelja old-school zvuka, industriala i trancea koje kombiniraju u svojim hipnotičkim setovima. 

Listu predvode: 6EJOU, ALIGNMENT, ANXHELA, BASSWELL, CALLUSH, CARV, JAZZY, KLOFAMA, MIKA HEGGEMANN, NOVAH, SHLØMO, i TRANCEMASTER KRAUSE. Organizatori najavljuju da uskoro stiže još veći i jači line-up te noviteti u produkcijskom i iskustvenom dijelu za publiku.

Early bird ulaznice trenutno su u prodaji po cijeni od €89 za posjetitelje iz regije. Prve loyality ulaznice rasprodane su u rekordnom roku. Ovaj promotivni kontingent vrijedi do rasprodaje zaliha te uključuje i dnevne pool partije tijekom svih pet dana trajanja festivala.

Osim standardnih, dostupne su i regionale premium ulaznice po cijeni od €124, ali i ulaznice koje uključuju i smještaj na Pagu. Za više informacija o paketima i ulaznicama posjetite službenu web stranicu festivala.

Verknipt događaji koji se tijekom godine održavaju svuda po svijetu od Španjolske, Njemačke i Mađarske do Argentine i Tajlanda, često kombiniraju industrijske prostore s modernim tehničkim rješenjima, stvarajući energičnu atmosferu uz impresivne light showove i vizualne izričaje. Prati ih velika zajednica mladih ljudi koji cijene slobodan pristup kreativnosti, imageu, oblačenju i plesu.

Na hrvatskoj obali ovog ljeta organizirali su svoj prvi holiday festival s kojeg su jednako organizatori, izvođači i posjetitelji otišli oduševljeni. Spoj prirode, mora i atmosfere koja uključuje uživanje i aktivnosti tijekom dana i nezaboravne lude noćne partije, ljubiteljima tvrdog zvuka omogućili sasvim novi ljetni doživljaj i uspomene. Zato u ovoj godini u kojoj su organizirali 20 internacionalnih evenata u 14 različitih zemalja svijeta, s ponosom već najavljuju Verknipt Croatia 2025.


Reci što misliš!