Zabava

treći singl s nadolazećeg albuma

Silente objavio novi singl “Voli me dok đavo spava”

Silente objavio novi singl “Voli me dok đavo spava”

Dubrovački bend Silente objavio je novi singl “Voli me dok đavo spava”, a još jedna je to pjesma koja najavljuje nadolazeći novi album.

Glazbu i aranžman za novi singl potpisuje Tibor Karamehmedović, tekst Sanin Karamehmedović, dok je za produkciju zaslužan Nikša Bratoš uz Tibora. Pjesma “Voli me dok đavo spava” je treći singl s nadolazećeg albuma.

“Ovo je šansona o tome da ljubav treba pustiti na miru da se razvija i raste po nekoj svojoj sudbini i sreći. Voljeti se treba bez računice, ne možemo tražiti u ljubavi logiku i secirati je. Ne može se sve odmah znati. Ne razmišljaj dva puta, sve je u redu. Jedini đavo u ovoj pjesmi je naša je naša potreba da svemu damo smisao, da sve stavljamo na vagu i onda sve upropastimo. Glava koja odmah mora znati je li ova ljubav prava, koja odmah važe omjer snova i sredstava. To se ne može objasnit, stoga, voli me dok đavo spava” – izjavio je bend uoči premijere.

Novi singl prati i video spot za čiju je režiju zaslužan Filip Gržinčić, dok produkciju potpisuje Slađana Gržinčić. Spot je sniman u Exportdrvu u Rijeci, a sve su vodili Gržinčić Creative Visuals. 

Nakon prošlogodišnje “Sve sto treba znat o ženi”, kao i singla “Sve da ima neki način” koji više od šest mjeseci drži poziciju na nacionalnoj top 40 ljestvici, i nova pjesma “Voli me dok đavo spava” skinuta je sa skorašnjeg albuma. 

Prilika za čuti novi singl uživo bit će 10. i 11. listopada kada će Silente održati velike samostalne koncerte u Novom Sadu i Beogradu, kao i na četverodnevnoj rezidenturi u zagrebačkom Saxu od 4. do 7. prosinca. 

 

Novi singl “Voli me dok đavo spava” dostupan je na svim streaming servisima.


Reci što misliš!