Zabava

4. kolovoza

Biogradska noć 2024. - dvije pozornice, gastro fešta i spektakularni vatromet

Biogradska noć 2024. - dvije pozornice, gastro fešta i spektakularni vatromet
Vinko Pešić

Jeste spremni za naj događaj ljeta? Biogradska noć je pred vratima!

Ova tradicionalna turistička manifestacija puna je doživljaja gdje se dočaravaju razni zvučni i svjetlosni efekti: piromuzički vatromet i defile osvijetljenih brodova.

Svi posjetitelji moći će uživati u pripremi specijaliteta na otvorenom, od poljičkog soparnika, brudeta, uštipaka pa do pečenih srdela koje će besplatno dijeliti TZ grada Biograda.

Na manifestaciji će sudjelovati i razni OPG-i i udruge koji nude svoje autohtone proizvode kao što su maslinovo ulje, sirevi, likeri i rakije, suhe smokve, med i sl, ali i rukotvorine poput unikatnog nakita i dekoracija.

Za zabavno - glazbeni program na dvije pozornice na Rivi zaduženi su grupa Magazin, klapa Bunari, Oliver J. feat. Berekini te viteško udruženje Kumpanjija.

Vrhunac Biogradske noći svakako je, kao i svih ovih godina, spektakularni piromuzički vatromet koji je postao i zaštitni znak ove manifestacije, a po kojoj naši gosti planiraju svoj odmor.

Biogradska noć predstavlja vrhunac biogradskog ljeta, a okupi više desetaka tisuća posjetitelja pa ih barem toliko očekujemo i ove godine. Dođite na Biogradsku noć i osjetite posebnu atmosferu ove ljetne večeri.
 


Reci što misliš!