Zabava

na CMC TV

Premijerno je prikazan spot za pjesmu „Ajte Kući“ novog zadarskog glazbenog projekta Elkan Florida

Premijerno je prikazan spot za pjesmu „Ajte Kući“ novog zadarskog glazbenog projekta Elkan Florida
Youtube

U četvrtak, 4. srpnja u podne na CMC TV i na službenom YT kanalu Croatie Records premijerno je prikazan spot za pjesmu „Ajte Kući“ novog zadarskog glazbenog projekta Elkan Florida.

Spot je režirao Renato Babić, čiji „Liquid Cat Studio“ je zaslužan i za kompletnu produkciju.

Debitantska pjesma projekta „Ajte kući“ izašla je prije tri tjedna pod etiketom izdavačke kuće Croatia Records i pokupila dobre kritike. Trenutno se nalazi i na Top listama HR Zadar i Radija Makarska Rivijera.

„Ajte kući" je prvi najavni singl projekta Elkan Florida i  na humorističan način skreće pažnju na određene probleme i opasnosti hrvatskog turizma od kojega svi živimo.

U nekoliko scena  u spotu pojavljuje se i  Hrvatska gorska služba spašavanja kako bi dodatno upozorili da se na planine ne ide nepripremljen i  bez adekvatne opreme.

Projekt Elkan Florida nastao je potpuno spontano. Renato Babić i Zvonko Ćoso nekad akteri poznatog zadarskog benda Postolar Tripper  (gitarist i menadžer) sjeli su sa mladim zadarskim kantautorom Elkanom Petrovom na nekoliko pića, i u toku razgovora o glazbi i autorstvu i pristupu glazbi shvatili da svih troje imaju poprilično zajedničke stavove i razmišljanja, kao i određene autorske stvari koje stoje u ladicama.

Odlučili su ugodno druženje nastaviti i preseliti u  Renatov studio, a za proljeće 2025 godine najavljen je i cijeli album.


Reci što misliš!