Zabava

u Providurovoj palači

Glazbeni studio Libreto priređuje pravu glazbenu poslasticu - "Znam da mogu sve"

Glazbeni studio Libreto priređuje pravu glazbenu poslasticu -
D. Pedišić

Glazbeni studio LIBRETO već godinama unazad slovi za pravi inkubator i rasadnik malih i mladih talenata iz Zadra i čitave Zadarske županije

Nakon vrlo uspješne školske godine koja se polako bliži kraju, a za GS LIBRETO iz Zadra je bila prepuna nastupa, snimanja, spotova, osvojenih nagrada na festivalima i natjecanjima, novih izdanih pjesama, radio i tv showova, u ponedjeljak, 17.6. s početkom u 19 sati održat će veliki završni koncert simboličnog naziva "Znam da mogu sve", kako to u lipnju čine svake godine, s istom krilaticom i vrlo motivirajućom i osnažujućom porukom.

Koncert će se održati u Polivalentnoj dvorani Providurove palače, a na njemu će nastupiti dva zbora iz GS LIBRETO: Dječji zbor Libretići i Libreto TEENS, zatim pjevači solisti raznih dobnih skupina, gosti plesači iz SPK Bellus (Ines Dragović Pedić), gosti gitaristi i tamburaši iz Osnovne glazbene škole Biograd pri Osnovnoj školi Biograd na Moru (nast. Ivana Begović), kao i neki bivši Libreto učenici koji polako streme i prelaze u profesionalne "glazbene vode". 

Sve točke kao mentori i umjetnički voditelji potpisuje već prepoznatljiv i uigran LIBRETO "dvojac", Ivana Begović i Dinko Habuš, uz Marina Ćutu kao trećega člana Libreto teama, a na repertoaru će se naći, kako nam najavljuju, puno različitih glazbenih stilova i žanrova, uz njihovu autorsku glazbu. 

Bit će to pravo slavlje glazbene i glazbeno - scenske umjetnosti u kojemu će uživati baš svi, od najmlađe, pa sve do najstarije publike, najavljuju nam iz Libreta, jedva čekajući koncert. 

Službena fotografkinja produkcije jest Danijela Pedišić.

Glazbeni studio LIBRETO već godinama unazad slovi za pravi inkubator i rasadnik malih i mladih talenata iz Zadra i čitave Zadarske županije, kao studio koji radi puno, marljivo, prepoznatljivo, autentično i neumorno te stalno i u kontunuitetu postiže izvrsne rezultate u radu sa svojim učenicima. 

Zasigurno će i ovim svojim velikim godišnjim koncertom/produkcijom opravdati uvijek visoka očekivanja od njihovoga rada te da će za svoju publiku upriličiti cjelokupni audiovizualni događaj i doživljaj - za pamćenje!
 


Reci što misliš!