Zabava

Domaćice

“Ne mogu ti reći”, jedna od posljednjih pjesama koje je Oliver snimio, nagrađena Cesaricom za Hit ožujka!

“Ne mogu ti reći”, jedna od posljednjih pjesama koje je Oliver snimio, nagrađena Cesaricom za Hit ožujka!
Sanjin Strukic/PIXSELL

Prilikom objave ove pjesme, Oliverova obitelj najavila je i objavu albuma „Dolaziš“ što je dodatno oduševilo njegovu publiku

Prošlo je pet godina otkako je preminuo legendarni morski vuk, po čijoj pjesmi je glazbena nagrada Cesarica i dobila ime. Opus koji je ostavio iza sebe hrvatska je kulturna baština, a njegova obitelj sad je tu baštinu obogatila s još jednom pjesmom. Posmrtno objavljena pjesma „Ne mogu ti reći“ dočekana je s oduševljenjem kod Oliverove publike, ali i svih štovatelja hrvatske glazbe. I osvojila je Cesaricu za Hit ožujka!

Prilikom objave ove pjesme, Oliverova obitelj najavila je i objavu albuma „Dolaziš“ što je dodatno oduševilo njegovu publiku. Pjesmu autorski potpisuje Matko Šimac, a spot “Ne mogu ti reći” broji više od milijun i 700 tisuća pregleda, 305 tisuća Spotify streamova, našla se i u YouTube trendingu, a može se čuti i na svim radijskim postajama. Na novom albumu “Dolaziš”, čiju objavu iščekuje čitava regija, naći će se 12 neobjavljenih pjesama koje je Oliverova obitelj pripremala uz pomoć suradnika i prijatelja.


Reci što misliš!