Zabava

mjuza

Silente sa singlom “Sve da ima neki način” osvojio domaći eter

Silente sa singlom “Sve da ima neki način” osvojio domaći eter

U svega dva tjedna od objave novi singl i spot grupe Silente “Sve da ima neki način” osvojio je domaći medijski prostor i među najemitiranijim je u nacionalnom radijskom programu.

Uspjeh novog singla događa se u trenutku kada se bend sprema za najveći samostalni koncert karijere na zagrebačkom stadionu Šalata 29. lipnja. 

 

Aktualan singl “Sve da ima neki način” u drugom tjednu od objave već je pozicionirao Silente među top 10 singlova nacionalne liste HR Top 40. Nakon što je odmah po izlasku sletio na trending listu YouTubea, spot trenutno broji više od 175 tisuća pregleda, a nova pjesma je zasjela vrhove mnogih radijskih ljestvica diljem države.

Uspjeh novog singla povukao je emitiranja prošlog “Sve što treba znat o ženi” koji se čak osam mjeseci nakon objave, točnije 34 nezaustopna tjedna, i dalje nalazio na nekim top listama i imao poziciju među prvih 20 pjesama na HR Top 40 nacionalnoj listi. 

Nakon prošlogodišnje “Sve sto treba znat o ženi”, “Sve da ima neki način” je drugi singl s nadolazećeg albuma koji je planiran za jesen, a sjajan je to uvod u nadolazeću koncertnu sezonu. Silente 20. travnja dolazi u Banja Luku, 11. svibnja su u Rijeci, 22. i 23. lipnja u Svetoj Nedjelji i Čakovcu, a najveći samostalni koncert karijere događa se 29.6. na velikom open-air spektaklu na zagrebačkom stadionu Šalata. U srpnju će Silente doći u Kastav (12.7.), Vinjerac (26.7.) I na Šoltu (27.7.), dok za kolovoz trenutno u rasporedu ima Split (4.8.) i Ivanec (31.8.). Bend već neumorno radi i na jesenskim planovima. Koncert u Trzinu je 14. Rujna, dok su 10. i 11. listopada u Novom Sadu i Beogradu.

Novi singl “Sve da ima neki način” dostupan je na svim streaming servisima.

 


Reci što misliš!