Zabava

20. travnja

Deveti rođendan Nigdjezemske uz zakusku i koncert

Deveti rođendan Nigdjezemske uz zakusku i koncert

Deveti rođendan Nigdjezemske uz ukusnu zakusku i super izvođače, u subotu, 20. travnja.

- Period iza nas možemo okarakterizirati kao dobrovoljan, volonterski a ponekad i iscrpan.

Kroz brojne aktivnosti na polju kulture i društvenog aktivizma pokušali smo izaći u susreti mnogim izvođačima, pojedincima i potrebama u zajednici oko nas.

Nadamo se da smo dijelom i uspjeli te obogatili alternativnu i kulturnu scenu u Zadru.

Navratite proslaviti godine vaše podrške i sudjelovanja u programu i aktivnostima Nigdjezemske, poručuje ekipa.

R E V I R G I N

Revirgin je glazbeni dvojac iz Čakovca koji čine Karlo Križnik i Paula Gavez, i u tom obliku djeluju od 2019. godine. Početkom 2022. Revirgin izdaje svoj prvi album “Simulations”, koji je u potpunosti napisan na engleskom jeziku – album je inspiriran New Wave izvođačima kasnih 70-ih i ranih 80-ih, te bendovima iz Gothic Rock žanra aktivnih sredinom 80-ih.

Revirgin se na novom albumu “Moderna Rješenja” (izdan u jesen 2023.), okreće progresivnijem zvuku, uvlači Techno i Dub zvukove u svoje kompozicije, a promjena koja se vjerojatno najviše ističe jest ta da bend počinje pisati tekstove na svom materinjem, lokalnom jeziku.

K A R M A K O M A

Karmakoma je do sada je nastupala na mnogim pozornicama. Iza njih su uspješni nastupi na Tallinn Music Week u Estoniji, Waves Vienna u Austriji i Ment Ljubljana.

Nastupali su u Londonu, Avstriji, Belgiji, Slovačkoj.... Pjesma "Common Sense" osvanula je i kao pjesma tjedna na nacionalnem radiu Valu202. U svojoj glazbi isprepliću mnoge žanrove među kojima se najviše isprepliću elektronika i dance rock ritmovi, uvijek na tankoj granici mainstreama i alternative.

L E C H O C H O L A T N O I R

Sisak noir za rodjendan Nigdjezemske ovog producenta koji će izvesti presjek plesnih hitova izdanih na etiketama She Lost Kontrol, Gooiland Elektro, Return To Disorder, Tropical Goth i Panzerkreuz/Bunker, uz par pjesama sa nadolazećih izdanja. Za Fiume je kriv Moog DFAM, voodoo i Futurizam, a Le Chocolat Noir još uvijek žudi za atmosferom plesa pod svjetlom stroboskopa u Gjuri početkom 90ih. Elektro with punk attitude uživo sa syntheva i sequencera.

LCN je član zagrebačkog klupskog koletiva bRave i urednik radio emisije Disco Panonia na Intergalactic FM.

SUBOTA 20.4.24.

Vrata 21h / Start 22.00h
Ulaz Donacija 8


Reci što misliš!