Zabava

#zaposlena diva

Nakon nagrada RockOff i Porin zadarska diva Natali Dizdar ide na Zagrebački festival i regionalnu turneju

Nakon nagrada RockOff i Porin zadarska diva Natali Dizdar ide na Zagrebački festival i regionalnu turneju
M. Lipar

Posljednje su pripreme u tijeku za Natali Dizdar koja prvi put u svojoj karijeri nastupa na festivalu natjecateljskog tipa i to - Zagrebačkom festivalu. Na ovaj dugovječni festival Natali dolazi s pjesmom "Padamo" koja je izašla na njezinom za Porin nominiranom EP-u "Blues po kišnjim plažama".

Odličan je to nastavak uspješnog početka godine koju je Natali započela nagradama RockOff i Porin, a jednako zaposleno biti će i nakon festivala kada Natali kreće na bogatu turneju regijom.

Već dan nakon Zagrebačkog festivala Natali očekuje nastup na otoku Hvaru u tamošnjem kazalištu, 4. svibnja povodom Dana grada Splita nastupa u gradu pod Marjanom, a 22. lipnja stiže u Šibenik na Tvrđavu Barone.

Već 27. srpnja Natali i njezin bend stižu u Crnu Goru, u Kumbor, 3. kolovoza stižu u Posušje, a 31. kolovoza u Poreč. Uskoro će biti objavljeni i datumi nastupa u Beogradu kao i drugim gradovima regije.

Natali se intenzivno priprema za njezin prvi festival u karijeri gdje će u pratnji svojeg benda, pojačanog gitaristom i autorom pjesme Vladimirom Mirčetom izvesti pjesmu "Padamo".

"Valjda je došao red i na moj prvi festival u karijeri. Zagrebački se učinio kao dobar tajming da se prezentira još jedna pjesma sa novog EP-a, pa smo se odlučili prijaviti s novim singlom ‘Padamo’ i na taj način jos više podržati taj minijaturni album." - rekla nam je Natali koja se iznimno veseli nastupiti na ovom dugovječnom festivalu.

Pjesmu 'Padamo', autorski potpisuju Natali i Vladimir Mirčeta, njezin dugogodišnji suradnik, a za tekst se pobrinuo Denis Špičić. Ista je to autorska ekipa koja stoji iza hita i za Porin nagrađene pjesme "Krug".

Za Zagrebački festival Natali priprema brojna iznenađenja, a otkrila nam je djelić onoga što je spremila:

"Dolazim sa svojim originalnim bendom pojačanim s Vladom Mirčetom na trećoj gitari, sviramo jednu atipičnu festivalsku pjesmu koja u izvedbi uživo ponekad zvuči još i bolje nego u originalu, a sigurna sam da će tako biti i na pozornici Zagrebačkog festivala."

YouTube video                                  Pjesma je na svim streaming platformama


Reci što misliš!