Zabava

još jedno regionalno ime

Buč Kesidi nastupaju uz Urbana na trogirskom KulaKula festivalu

Buč Kesidi nastupaju uz Urbana na trogirskom KulaKula festivalu

Nakon što je objavljeno da su prva imena ovogodišnjeg KulaKula festivala koji će se održati 2.-4.kolovoza u trogirskoj Kuli Kamerlengo: Urban & 4, Senidah i Edo Maajka - najavljeno još jedno regionalno ime - koncertna senzacija Buč Kesidi!

Sedam uzastopnih rasprodanih koncerata u zagrebačkom klubu Sax, pet rasprodanih dvorišta ALU i rasprodan koncert na Šalati - brojke su to kojima se malo mladih izvođača danas može pohvaliti.

Ipak, “ljevoruki indie pop rock electro boy band” kako se u šali voli nazivati ovaj dvojac iz Pančeva u svoj rezime upisao je baš ove rasprodane koncerte.

Buč Kesidi do sada nisu nastupali u Dalmaciji pa će dolazak na trogirski KulaKula festival zasigurno izazvati velik interes.

Zoran Zarubica i Luka Racić u Kuli Kamerlengo nastupit će 2.kolovoza uz dobro poznatog Urbana i njegovu četvorku te će predstaviti hitove sa albuma “Euforija” i “Posesivno-ospulsivni hospul”.

Uz Buč Kesidi i Urbana, Senidah i Edu Maajku još tri izvođača će uskoro biti predstavljena u line upu sedmog izdanja ovog boutique glazbenog festivala te nas očekuju tri bogata glazbena dana prvog vikenda kolovoza.

Ulaznice za KulaKula festival potražite u sustavu entrio.hr a ako je suditi po hitu grupe Buč Kesidi koji kaže “Nema ljubavi u klubu” - ljubav je ovog ljeta definitivno u trogirskoj Kuli Kamerlengo.

 


Reci što misliš!