Zabava

od 23. do 26. svibnja

Senidah, Devito, Grše i Kuku$ uskaču u trap-gang program Sea Star Festivala

Senidah, Devito, Grše i Kuku$ uskaču u trap-gang program Sea Star Festivala

Na ovogodišnjem Sea Star Festivalu, koji će se održati u umaškoj laguni Stella Maris od 23. do 26. svibnja, nastupit će najveća regionalna imena hip-hop i trap scene, a predvode ih Senidah, Devito, Grše i Kuku$, najavio je organizator festivala.

Devet će regionalnih trap imena zasjati na pozornici uz već najavljene globalne hitmakere Ofenbach, Hybrid DJ set nezaustavljivog Johna Newmana, talijansku techno kraljicu Deborah De Lucu, partymakera svjetskog kalibra Hot Since 82, tech-house velemajstore ARTBAT, beskompromisnih i autentičnih INIKO, legendu remixa Iana Ashera, novu senzaciju Joker Out i regionalnu koncertnu atrakciju Buč Kesidi.

Senidah, vladarica stagea i balkanskog trapa ponovno će zapaliti atmosferu svojim jedinstvenim vokalom, zavodljivim beatovima, senzualnom energijom i nizom megahitova. Senidah će još jednom dominirati pozornicom i hipnotizirati publiku, a „Slađana“, „Mišići“ i „Piješ“ odzvanjat će lagunom. 

Enigmatični maskirani autor hitova s desecima milijuna pregleda i streamova te više od pola milijuna mjesečnih slušatelja Devito pridružuje se Sea Star gangu. „VUDU“, „TU TU TU“ i „OMADJIJALA“ bit će dijelom jedinstvenog festivalskog iskustva. 

Grše, omiljeni triljski reper, začinit će lineup naoružan hitovima, opakim rimama i tvrdim beatovima. Hit „Mamma Mia“, novi singl u suradnji s Mimi Mercedez „Tokyo Drift“ i klasik „Highlife“ samo su neki od dragulja koje Grše donosi u lagunu. 

Kuku$ će natjerati publiku da podivlja, uz stare i neizostavne bangere kao što su „Medalje“, „Napravit ću scenu“ i „Spartanac“, ali i nove kidalice s albuma „X“. Ikone trapa Hilje, Goca R.I.P. i Miki natjerat će publiku na moshpit, crowd surfanje i trganje glasnica. 

Kao dio hip-hop i trap-gang programa Sea Star Festivala nastupit će mlade snage trapa u usponu Jymenik & Tam, Rouzi, Zevin i Thicc Boi. 


Reci što misliš!