Zabava

nastavak velikog hita

U kina stiže Izvrnuto obrnuto 2

U kina stiže Izvrnuto obrnuto 2

Dostupan je novi trailer, plakat i character posteri za Disneyjevo i Pixarovo nadolazeće kinematografsko izdanje „Izvrnuto obrnuto 2“ koje uvodi nove emocije u um tinejdžerice Riley, a savršeno su prilagođene tinejdžerskim godinama.

U prvom nastavku emocije Sreća, Strah, Tuga, Ljutnja i Gađenje morale su se nositi s privikavanjem na novu okolinu zbog selidbe u novi grad, a sada kada Riley postaje tinejdžerica život joj postaje još više emotivno zahtjevan. 

Nova emocija, Tjeskoba unosi nemir u Rileyin um. Ona je poput snopa iscrpljene energije, uvijek budna i entuzijastično se brine o svim mogućim negativnim ishodima. Njezin cilj je osigurati da je Riley spremna suočiti se sa svim izazovima.
Pojavljuje se i Zavist, koja je čvrsto odlučna u svojoj ljubomori prema tuđim stvarima. Stalno je ljubomorna na ono što drugi posjeduju i ne stidi se izražavati svoje želje. Tu je i letargična Dosada koja često dodaje dozu tinejdžerske apatije Rileyinoj osobnosti te Sram kojemu je najdraže ostati u sjeni.

O FILMU 
 
Izvrnuto obrnuto 2 je nastavak velikog hita studija Disney i Pixar iz 2015. godine u kojem smo upoznali djevojčicu Riley i njezinih pet emocija. U nastavku ovog animiranog filma, Riley slavi 13. rođendan i u njezin um stižu nove emocije koje će unijeti još veći kaos. 
Film  „Izvrnuto obrnuto 2“ je režirao Kelsey Mann, a producirao Mark Nielsen uz glazbu Andree Datzman, a možete ga pogledati od 13. lipnja u svim kinima, u distribuciji Blitz filma.


Reci što misliš!