Zabava

britanska kraljevska obitelj

Princ Harry vratio se u Kaliforniju letom British Airwaysa

Princ Harry vratio se u Kaliforniju letom British Airwaysa
HINA

Vojvoda od Sussexa vratio se u Kaliforniju nakon što je uhvatio let British Airwaysa nekoliko sati nakon očeve krunidbe.

Princ Harry stigao je u međunarodnu zračnu luku Los Angeles oko 19:30 sati po lokalnom vremenu odakle se otputio kući na susret sa sinom na njegov rođendan.

Princ Archie je u subotu napunio 4 godine i proveo je dan s majkom Meghan, vojvotkinjom od Sussexa, u njihovu domu u SAD-u.

Stjuardese British Airwaysa potvrdile su da je Harry bio na letu, ali su rekle da im nije dopušteno razgovarati o njegovu putovanju.

Vojvodino pojavljivanje na krunidbi označilo je njegovo prvo javno pojavljivanje uz kraljevsku obitelj otkako je kritizirao svoju obitelj u kontroverznim memoarima "Spare".

Na krunidbi je sjedio u trećem redu u Westminsterskoj opatiji, a bio je smješten dva reda iza svog brata princa od Walesa.

Harry je čavrljao sa sestričnom princezom Beatrice i njezinim suprugom Edoardom Mapellijem Mozzijem dok je u subotu ulazio u crkvu.

Također je kimnuo i nasmiješio se gostima dok je išao iza njih, hodajući sam opatijom.

Vojvoda je nosio ono što je od njega zatraženo da nosi, a to je tamno jutarnje odijelo i kravata, afganistanske i jubilarne medalje pričvršćene za sako, te zvijezda Kraljevskog viktorijanskog reda.

Palača je ranije potvrdila da nije predviđena nikakva formalna uloga Harryja na krunidbi.


Reci što misliš!