Zabava

Zadar Cooking Class

Robert Skoblar vodi radionicu azijske kuhinje

Robert Skoblar vodi radionicu azijske kuhinje
Facebook

Zadar Cooking Class ove srijede, 26. listopada organizira radionicu azijske kuhinje koju vodi Robert Skoblar

Tema radionice: Terriyaki piletina, Dan dan rezanci, Ramen od kozica

O predavaču:

Robert Skoblar je završio Hotelijersko- turističku školu u Zadru.

Kao srednjoškolac odrađivao je praksu po poznatim zadarskim restoranima, te je tamo i započeo svoju karijeru.

Radio je četiri godine u hotelu Laguna, restoran Leut, nakon toga u restoranu 2 Ribara, a zatim četiri godine u restoranu Zadar / Jadera gdje je svakodnevno radio na usavršavanju ponude.

Nakon obuke kod chefa Vida Nikolića, jednog od hrvatskih najcjenjenijih kuhara kad je Azijska kuhinja u pitanju, Robert Skoblar postaje glavni šef restorana Maguro, Zadar. Maguro je ujedno i prvi restoran i sushi bar u Zadru.

Robert u svakodnevnoj ponudi koristi samo svježe namirnice, te namirnice od lokalnih proizvođača, a trenutno radi na novim jelima koja će se uskoro naći u ponudi.

Često sudjeluje i u popularnom projektu Zadar Cooking class, kao glavni chef, gdje gostima i polaznicima prenosi svoje znanje i dijeli korisne savjete.

Trajanje radionice: 17:00 – 20:00 sati
Cijena radionice: 450,00 kn
 


Reci što misliš!