Zabava

"Samo čovik"

Pjesma Borisa Rogoznice ostvarila novi ulaz na HR top 40 listu

Pjesma Borisa Rogoznice ostvarila novi ulaz na HR top 40 listu
Marko Čordaš

Kroz glazbenu priču 'Samo čovik' vodilo ga je srce i iskrena emocija, a kako se čini, snažna poruka koju je htio prenijeti drugima, odjeknula je vrlo pozitivno i kao takva je prepoznata.

Potaknut onim ljudskim, Boris Rogoznica uspio je pjesmom pretočiti ono što je svima nama zajedničko, a to je da smo svi skloni biti samo ljudi, nesavršeni u savršenoj kreaciji života.

Kroz glazbenu priču 'Samo čovik' vodilo ga je srce i iskrena emocija, a kako se čini, snažna poruka koju je htio prenijeti drugima, odjeknula je vrlo pozitivno i kao takva je prepoznata.

Tome svjedoči činjenica da je istoimena Borisova pjesma pronašla put među četrdeset najemitiranijih, i tako bilježi novi ulazak na HR top 40 listu.

Prisjećajući se odakle proizlazi snaga pjesme, koja nam je zajednička i koja nas povezuje, ni sam Boris nije uspio sakriti zadovoljstvo što je baš njome ostvario 'zelenu kartu' za HR top 40 :

‘Izuzetna mi je čast naći se u društvu najemitiranijih izvođača, odnosno njihovih pjesama. ‘Samo čovik’ iskrena je i skromna pjesma rađena iz srca u koju smo utkali snažnu emociju. Drago mi je da publika to prepoznaje i nagrađuje.’

Nadamo se, kao što je i sam istaknuo, kako će ova godina biti bolja i naklonjenija od prošle, te tako omogućiti  da i ovu pjesmu uživo pjeva sa publikom, koja ju je već sada prigrlila kao 'svoju'.

Osim što možemo uživati u pjesmi, također tu je i video spot koji je sniman u režiji  Gorana Raguža Goxa, a sve u predivnom Sukošanu.

 


Reci što misliš!