Zabava

nu2

Dean Kotiga gostovat će kod Stankovića

Dean Kotiga gostovat će kod Stankovića
Davor Puklavec/PIXSELL

Aleksandar Stanković (50) objavio je na službenom Facebook profilu emisije 'Nedjeljom u 2' kako će kod njega gostovati najveći lokalni, ako ne i regionalni influencer Dean Kotiga (32).

Tu je vijest objavio u utorak navečer, a objava je već prikupila više od tisuću lajkova. 

- Teško mu je reći ne! Dean Kotiga Nu2 - napisao je Stanković u opisu slike na kojoj Kotiga pozira kao pravi influencer. 

Dio ekipe oduševljen je gostovanjem i jedva čekaju vidjeti kako će se lovac iz popularnog kviza 'Potjera' snaći kod Stankovića.

- Bit će to jedna jako zanimljiva epizoda, nadam se da će je Aco dodatno zapapriti jer Dejo je to i zaslužio - pisao je jedan, a drugi se nadovezao: 

- Odličan izbor gosta, sjedi pet!

Međutim, bilo je i onih koji ne poznaju Kotigin opus i Influencerske podvige pa su ga nazvali antipatičnim. Tu je u obranu uskočio Stanković.

- Meni strašno antipatičan lik - napisala je pratiteljica, a voditelj je dodao: 

- Tu smo negdje!

Nedavno je u emisiji trebao gostovati i glumac Goran Bogdan (39), ali je otkazao zato što je bio na teniskom turniru 'Adria Tour', na kojem je kod nekolicine sportaša potvrđen korona virus pa je otišao u samoizolaciju, iako nije trebao jer nije bio u bliskom kontaktu sa zaraženima. 

- Prema svim onim epidemiološkim propisima, koji su objavljeni na službenim stranicama, zapravo nisam dužan biti u samoizolaciji, ali ja odlučio sam da ću to napraviti, predostrožnosti radi - ispričao je glumac za 24sata. 

 


Reci što misliš!