Zabava

Talijanski milijunaš i plejboj Gianluca Vacchi

'Najseksi djedica na svijetu' čeka dijete s 25-godišnjakinjom

'Najseksi djedica na svijetu' čeka dijete s 25-godišnjakinjom
Instagram

'Najseksi djedica na svijetu' čeka dijete s 25-godišnjakinjom: Proslavili su ga plesni videi s bivšom, a danas uživa u životu kakav bi htjeli baš svi

Talijanski milijunaš i plejboj Gianluca Vacchi postat će otac po drugi put. 52-godišnjak nedavno je na Instagramu otkrio kako njegova 25-godišnja djevojka Sharon Fonseca i on čekaju bebicu.

Paru će to biti ovo zajedničko dijete, a čekaju dječaka. Gianluca iz propale veze već ima kćer koja je rođena 2002. godine i s kojom je jako blizak. Par je sretne vijesti potvrdio videom, a zatim i fotografiju na kojoj se Sharon već nazire trudnički trbuščić. "Hvala puno na ljubavi koju nam dajete. Jako smo zahvalni životu na ovom predivnom daru", napisao je Gianluca uz fotografiju.

285db767cd5f061a70137e8135bb5e13.jpg?v=2Gianlucu na Instagramu prati više od 15,3 milijuna obožavatelja, a mnogi ga nazivaju "najzgodnijim djedicom na svijetu".

Naime, Gianluca je poznat po sijedoj kosi i bradi te brojnim tetovažama na tijelu, što očito pali ženski dio publike. Također, uvijek je imao mlađe odabranice koje je znao češće mijenjati, a onda je u njegov život stigla lijepa Sharon iz Venezuele. Plejboja, poduzetnika i DJ-a proslavili su plesni videi koje je snimao s bivšom djevojkom Giorgiom Gabriele, ali i brojna poznanstva s poznatim osobama. Gianluca tako danas putuje svijetom, uživa u društvu prelijepih žena na egzotičnim lokacijama te zarađuje milijune. Nije loše, zar ne?


Reci što misliš!