Zabava

podig'o se iz pepela

Siniša Vuco "holivudskom dijetom" skinuo 30 kilograma

Siniša Vuco
Luka Stanzl/PIXSELL

Riječ je o vrsti prehrane koja zapravo smanjuje unos kalorija. Vuco planira skinuti još pet kila i podijeliti svoje znanje s drugima. Tako poste i mnoge druge glumačke i pjevačke zvijezde

"Prije 16 mjeseci imao sam 130 kila, za desetak mjeseci skinuo sam 25 kila, zatim u pola godine malo pomalo još pet i sad sam na željenih 100 kila", kaže za 24 sata oduševljeni Siniša Vuco (49).

Splitski glazbenik otkrio je svoj recept za mršavljenje.

"U stvari, ja uopće ne jedem puno, izbjegavam jesti kruh i piti alkohol, po noći sam budan jer završavam album Živog blata ‘Kad program završi’, pa danju zato spavam. Ne dižem se prije popodneva, to znaju svi koji su mi imalo bliski. Malo i hodam te nastojim da svaki dan 12-14 sati u komadu ne jedem doslovno ništa", kaže Vuco, koji zapravo prakticira “intermittent fasting", što u prijevodu znači “povremeni post”.

f2e4aa739651bf27c1a0.jpegRiječ je o vrsti prehrane koja zapravo smanjuje unos kalorija jer se jede u periodu od osam sati. U tih osam sati, kad je dopušteno jesti, jede se koliko se može, no s vremenom se apetit smanjuje, što pak dovodi do gubljenja na težini. 

Međutim, je li se odrekao janjetine?

"Nisam se ničega odrekao, ali sve zapravo konzumiram u puno manjim količinama. Nikad ne doručkujem i ne ručam jer tad u stvari spavam. Jedini obrok su mi večera te potom malo voća i mliječnih proizvoda. Kruh gotovo pa nikako ne jedem. Vino pijem svaka dva tjedna, a tad popijem, moram priznati, koliko mogu. Potom opet dva tjedna ne popijem ni kapi."

Vuco pretjerano ne radi ni na fizičkoj aktivnosti.

"Jedino što hodam je od stana do auta, koji mi je u garaži. Dobro je i zdravo šetati i trčati, naravno, ali sve u životu ima jednu svoju granicu. Shvatio sam gledajući druge da prevelika fizička aktivnost nije pretjerano dobra, odnosno čim se prekine s njom, kile se vraćaju", kaže Vuco.


Reci što misliš!