Zabava

u eteru

HR Top 40: Franka tjednima u prvih deset!

HR Top 40: Franka tjednima u prvih deset!

Mlada pjevačica čije pjesme obiluju izvrsnom vokalnom izvedbom i svježinom koju donosi na hrvatsku glazbenu scenu, početkom srpnja objavila je novi glazbeni hit – 'Kao ti i ja' koji izdaje Karpo media.

Riječ je o 26-godišnjoj Franki Batelić koja i nakon duže pauze niže glazbene uspjehe, nastupa s pjesmom 'Crazy' na Eurosongu, a nedavno objavljuje pjesmu koja je odmah ušla na službenu listu HR Top 40 i već se četvrti tjedan zaredom penje od 8. mjesta prema vrhu.

Singl koji potpisuju Branimir Mihaljević i Nenad Ninčević trenutno zauzima treće mjesto na ljestvici. U samo pet dana, njezin je glazbeni spot dostigao preko 200 tisuća pregleda, a danas ih broji više od 1.200.000. Ugođaj zaraznih nota ove pjesme prate romantične ljetne scene na otočiću i svjetioniku Sv. Ivan, a u režiji Sandre Mihaljević i Igora Ivanovića. U pjesmi se nalaze i gospel dionice u izvedbi pjevača iz škole Husar i Tomčić. Kombinacija svega nabrojenog utire put ovome singlu kao još jednoj iznimnoj Frankinoj uspješnici.

Iskreno, od prvog trena sam osjetila emociju ove pjesme, nadala sam se da će se publici svidjeti, ali naravno, neopisiv je osjećaj vidjeti predivne reakcije i kako raste broj pogleda. Hvala za svaki klik i svaku lijepu riječ kojom mi dajete snagu”, rekla je mlada pjevačica nakon objave singla, ne skrivajući uzbuđenje i zahvalnost svojim fanovima.

Prvo mjesto na listi zauzima još uvijek jedan od najemitiranijih hitova u prvoj polovici godine – pjesma 'Nama se nikud ne žuri' u izvedbi grupe Vatra i Massima, a koju izdaje Dallas Records. Na drugome je mjestu Jelena Rozga čija je pjesma 'Uzmem koliko mi daš' u izdanju Tonike ovom prilikom zabilježila najviši ulaz na listi.

U top 5 ove liste nalaze se još i Tony Cetinski na četvrtom mjestu s hitom 'General bez činova' iza kojeg stoji Hit Records, i na petome mjestu Detour i pjesma 'Vikend' u izdanju Aquarius Recordsa. Najveći skok i ujedno najizdržljiviji ostanak na ovoj ljestvici ostvarili su Željko Bebek Oliver Dragojević s pjesmom 'Ako voliš ovu ženu' (Croatia Records).

Uz Jelenu Rozgu, novi hit koji oplemenjuje HR Top 40 je 'Bit ću tvoje oči' u izvedbi Jacquesa Houdeka u izdanju RTL Musica. Na listu se ujedno i vratila jedna pjesma, i to Marka Vukesa – 'Ti mi nosiš sreću', koju izdaje Croatia Records.

Na regionalnim listama prošli su tjedan, kao i tjedan ranije, uvelike dominirali grupa Vatra i Massimo, a pjesma 'Nama se nikud ne žuri' bila najslušanija u Slavoniji, Dalmaciji te Istri i primorju. U ostalim je regijama slušateljima bila omiljena Jelena Rozga s novim hitom 'Uzmem koliko mi daš'.


Reci što misliš!