Zabava

poslastica za vaše uši

CHUI i Boris Štok, fantastična simbioza glazbe!

CHUI i Boris Štok, fantastična simbioza glazbe!

Sigurni smo da će vas očarati na prvo slušanje ta fantastična simbioza glazbe Chuievaca i odličnog, sjajno uklopljenog vokala Borisa Štoka!

Fantastičnu pjesmu prati i jednako takav animirani video spot redatelja Dalibora Barića koji je upotpunio ovo malo glazbeno remek djelo i dao mu jednu drugu dimenziju, to je postao film!

Chuievci su miljenici struke, glazbenih kritičara ali i, najvažnije, publike! Njihov album 'Chui ovu glazbu', realiziran u suradnji s Jazz orkestrom HRT-a, glazbeni kritičari proglasili su čistim remek djelom, a potom je to fantastično diskografsko izdanje na ovogodišnjoj dodjeli naše najprestižnije glazbene nagrade Porin ovjenčano Porinom za najbolju izvedbu jazz skladbe (Chui i Jazz orkestar HRT-a: 'Punch'), jazz album godine (Chui i Jazz orkestar HRT-a: 'Chui ovu glazbu') i vokalnu izvedbu Josipe Lisac na Chuievoj 'Tebi putujem'.

Uz to, treba dodati još dvije itekako prestižne nominacije: za najbolju skladbu jazz glazbe (skladba Punch) i za album godine što je čudesno jer nikad dosad jazz band nije imao baš nikakve šanse u toj kategoriji  ostvariti nominaciju ali naš Chui je bend takvog kalibra da mu je to uspjelo kao i nominacija za IMPALU - europsku nagradu za najbolji europski nezavisni album godine. 
Tu prekrasnu glazbenu priču albuma 'Chui ovu glazbu' u suradnji s Jazz orkestrom HRT-a zaokružili su veličanstvenim koncertom u Tvornici i brojnim samostalnim koncertima kako u Hrvatskoj tako i u inozemstvu dok ovogodišnju sezonu ljetnih nastupa naši Chuevaci započinju koncertom  u Zagrebu koji će održati 16. lipnja u  sklopu programa Ljeto u MSU.

Diskografski Chui ide dalje, u nove glazbene pohode, pod okriljem Dancing Beara, s novim singlom 'Pogledaj' i novom suradnjom, ovaj puta s Borisom Štokom.

 

PoCHUIte i pogledajte, doživite ovo glazbeno putovanje, kliknite ovdje: 'POGLEDAJ'


Reci što misliš!