Zabava

bend s planom

Pravila Igre: koncert u Šibeniku, pa humanitarna utrka u Zadru

Pravila Igre: koncert u Šibeniku, pa humanitarna utrka u Zadru

Bend “ Pravila igre” radi punom parom, najavili su koncerte diljem Hrvatske , a prvi put trče i humanitarnu utrku Wings for Life u Zadru.

Ovom mladom bendu u glazbenom životu ”stvari dobro stoje” na domaćem terenu , a svojim glasom i stasom osvajaju. Njihov aktualni hit obožavaju diljem naše zemlje, a pjesma Kako nam stvari stoje broji više od 600 000 pogleda na YouTubeu, kreću na ljetnu turneju i najavljuju koncerte diljem zemlje. Koliko brinu o dobroj glazbi i pjesmama , ovi mladi Zagrepčani misle i na fizičku aktivnost i zdrav život. redovno vježbaju, treniraju i video objavljuju na svojim društvenim mrežama , a prvi pit priključit će se i humanitarnoj utrci u Zadru. Trčat će “ Wings for life “utrku za one koji trčati ne mogu.

Utrkom će podržati globalnu misiju utrke u prikupljanju sredstava za pronalaženje lijeka za liječenje bolesti leđne moždine Dečki će trčati za klub Fuji iz Velike Gorice .

"Pravila Igre ove godine po prvi puta sudjeluju u Wings for life utrci. Dan prije sviramo u Šibeniku i dovoljno blizu da stižemo na utrku.Nismo ni sekunde razmišljali , jer osim sto smo band koji živi zdrav i sportski život, sama utrka i pomisao da trčimo za one koji ne mogu te činjenica da sav novac ide u zakladu za istraživanje leđne moždine daje jednu posebnu dimenziju.Trčat ćemo za ekipu kluba osoba s invaliditetom Fuji iz grada Velike Gorice.”

Dan prije , 5. svibnja, dečki će održati koncert u popularnom šibenskom klubu , a pred koncert pjevač grupe nam je nešto obećao: 

“U subotu sviramo u Šibeniku, jako se veselimo ljetnim koncertima na kopnu i moru. Klub “ Inside” Šibenik, stižemo i obećavamo dati sve od sebe. Ekipa pripremili smo odličan repertoar i dođite pjevati i plesati s nama. Pjevat ću vam , ali i plesat ću s vama, obećavam ! “ poručuje pjevač benda Ivan Penezić.

Dok Pravila Igre sviraju i pjevaju domaćoj  publici, njihove pjesme prelaze granice Lijepe naše i nalaze svoj put u Slovačkoj. Mlada slovačka pjevačica Nika Karch obradila je pjesmu “ Ako “ i tekst adaptirala na slovački, a kako zvuči poslušajte na niže navedenim linkovima.

 "Pjesma “ Ako “ jedna je od najljepših naših balada za koju je glazbu i aranžman napisao Miro Buljan i jako smo sretni što je i poznata slovačka pjevačica prepoznala kvalitetu pjesme "Ako” Dobra glazba i pjesma nemaju granice i nama je čast raditi s autorom koji stvara odličnu glazbu. Niki želimo puno uspjeha i možda na ljeto otpjevamo pjesmu uživo na nekom od naših koncerata. Tko to zna?”, kažu dečki iz benda Pravila igre.


Reci što misliš!