Zabava

i partnerima

Pamela Anderson otvoreno o menopauzi i valunzima

Pamela Anderson otvoreno o menopauzi i valunzima
©Splash/Guliver images

Zvijezda 'Baywatcha' Pamela Anderson u srpnju je proslavila 50. rođendan, a sada je progovorila o tome kako se nosi s godinama i menopauzom te o ljubavi s 18 godina mlađim francuskim nogometašem zbog kojeg se preselila u Marseille.

Unatoč jezičnoj i dobnoj barijeri, Pamela Anderson i 18 godina mlađi nogometaš Adil Rami zaljubljeni su do ušiju. Zbog 32-godišnjeg Francuza, koji trenutačno igra za nogometni klub Olympique de Marseille, zvijezda 'Baywatcha' se prije šest mjeseci preselila u sunčani Marseille na jugu Francuske, u kojem, tvrdi glumica, 'i u veljači imate osjećaj kao da je ljeto'.

Par se upoznao prošlog ljeta i otada su nerazdvojni. Putena ljepotica nerado govori o svojoj vezi, pravdajući se kako oboje žele zaštititi svoju ljubav. Nogometaš iz veze s francuskim modelom za donje rublje ima sina, dok glumica s prvim suprugom, glazbenikom Tommyjem Leejem ima dva sina, Dylana i Brandona.

'Postoji mnogo lažnih i zlonamjernih odnosa u kojima ljudi samo žele biti primijećeni', rekla je Pamela, dodajući kako ona i Adil nisu zajedno zbog toga. 'On nije sa mnom zbog medijske pažnje, niti sam ja s njim zbog toga', bila je iskrena glumica.

'Doista mu je jako stalo do mene. Imamo iznimno zdrav odnos, vodimo jednostavan i predivan život daleko od povećala javnosti. Oboje imamo djecu s kojom se pokušavamo uskladiti, a on je divan. Stvarno je, stvarno dobar dečko', dodala je atraktivna glumica i seks ikona, koja je tijekom karijere nekoliko puta krasila naslovnicu Playboya.

Atraktivna ljepotica, otkako je kročila na europski kontinent, drži se damskog stila i još nijednom nije viđena u trapericama ili cipelama bez pete, a otkrila je kako se štikli ne odriče čak ni u kuhinji, u kojoj često priprema zdrave obroke svom ljubljenom.

'Ne nosim trenirke. Preferiram seksi odjeću i vintage natikače', izjavila je glumica, dodajući kako Adil katkad ne može vjerovati svojim očima kada ju vidi tako oskudno odjevenu. 'Zove me izvanzemaljcem. Govori mi da imam 30, a ne 50 godina i da izgledam nevjerojatno', našalila se glumica.

Ipak, slavna ljepotica svjesna je da će doći dan kada će gravitacija pobijediti, a godine izaći na vidjelo. 'Znam reći Adilu: 'Jednog dana ću se raspasti, znaš to, zar ne? Budi spreman. Budimo zaljubljeni dok god naša ljubav traje i ako ikada dođe dan kada me pogledaš s odbojnošću, paa... uvijek se mogu preseliti u drugu zemlju', rekla je Pamela.

Glumica je ispričala kako nije planirala ljubav, već joj se ona jednostavno dogodila. Kako su njezini sinovi zbog prirode posla često na putu, Pamela je obično bivala sama u svom kalifornijskom domu, zbog čega se počela osjećati usamljeno.


Reci što misliš!