Zabava

eter

HR top 40: Gibonni s novim singlom najviši novi ulaz liste

HR top 40: Gibonni s novim singlom najviši novi ulaz liste
Ivo Cagalj/PIXSELL

Objavom novog singla s posljednjeg albuma 'Familija' Gibonni je krenuo u novu godinu. 'Nisi više moja bol' u svom prvom tjednu na nacionalnoj top listi radijskog emitiranja HR top 40 zauzeo je visoko 12. mjesto.

Gibonni je tako među novim singlovima zauzeo najviše mjesto, a još tri pjesme po prvi put su stigle u prvih 40 singlova hrvatskog radijskog etera. Na 14. mjesto stigla je osječka grupa Fluentes s pjesmom 'Napokon', Lea Mijatović s 'Između oprosta i kajanja' na 23., te Marko Tolja s novim singlom 'Tišina' na 28.

Čelnu poziciju ponovo drži Petar Grašo s 'Ako te pitaju' koji top 40 predvodi već četvrti tjedan zaredom. Na drugom mjestu je  i ovoga puta Nina Badrić s 'Mijenja se vrijeme', a u top tri polako, ali sigurno, stigla je i Franka Batelić i pjesma 'S tobom'. Na četvrtom mjestu je Damir Kedžo i njegov 'Vojnik ljubavi' dok su Zsa Zsa & Vanna s 'Tragom tvojih tragova' pete.

Grašo se ne da smesti ni kad su top liste hrvatskih regija u pitanju pa je tako i ovoga puta na prvim mjestima svih hrvatskih regija, od Zagorja, preko Središnje Hrvatske, Grada Zagreba, Slavonije i Dalmacije do Istre i Primorja.

Top-lista Hrvatske diskografske udruge jedina je službena, točna i sveobuhvatna lista radijskog emitiranja domaće glazbe koja pokriva najveće nacionalne, regionalne te brojne lokalne postaje, njih preko 130.


Reci što misliš!