Zabava

munjeno dobra ideja

Vrijeme je za prvi varoški "Varaton"!

Vrijeme je za prvi varoški

Start legendarnog Prvog Varoškog "Varatona" bit će na početku ulica Stomorica, a cilj čak 42,195 metara nakon toga. Za sve sudionike organizirana je okrijepa na pola puta, sva stručna pomoć, a na kraju i čvrsto zaslužene diplome.

Zadarska Varoš i Poluotok ovu će Noć muzeja 2018.g. dočekati u pravom sportskom sjaju i ozračju antičkog maratona i utrke na duge staze.

Naime, povodom Noći muzeja 2018. koja će se održati 26.1.2018. s početkom u 21 sat, svi žitelji, slučajni prolaznici, tranzitni gosti i kućni ljubimci uvjeriti će se da geslo "Brže, više, jače"  itekako može oživjeti.

Start legendarnog Prvog Varoškog "Varatona" bit će na početku ulica Stomorica, a cilj čak 42,195 metara nakon toga.

Za sve sudionike organizirana je okrijepa na pola puta, sva stručna medicinska i psihijatrijska pomoć, a na kraju i čvrsto zaslužene diplome.

Kao dodatak dosad neviđenom sportskom ugođaju u Caffe baru "DOMA" trajati će prigodna izložba sportskih rekvizita i fotografije, domaćih sportaša u svojim ranim sportskim danima.

Svi zainteresirani moći će nacrtati nešto na temu zadarski vodeni sportovi.

Organizator svih događanja u Varošu su članovi inicijativnog odbora za znanost, zabavu i sport caffe bara "DOMA" koji su već bili autori dosadašnjih legendarnih događanja.
 


Reci što misliš!